dokkolós hangsugárzó

    Utazáshoz tervezve

    A kompakt és extra hordozhatóságot biztosító Fidelio DS7700/10 hangsugárzó derekasan helytáll, ha teljesítményről van szó. Az utazáshoz tervezett készülék meglepően erőteljes iPhone-/iPod-hangzást nyújt, bárhová viszi magával.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Utazáshoz tervezve

ezzel a dokkolós hangsugárzóval

  • DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

    DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

    A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

  • Bármely iPod/iPhone/iPad készülék dokkolása, akár tokban is

    Bármely iPod/iPhone/iPad készülék dokkolása, akár tokban is

    A Philips hangsugárzó ügyes tervezésű, rugós dokkolócsatlakozójához bármilyen iPhone vagy iPod készülék akadálytalanul, külön adapter nélkül rögzíthető. Ráadásul a legtöbb esetben akkor is működik, ha nem veszi le a védőtokot – az iPhone vagy iPod dokkolása így igazán egyszerű. Így a lehető leggondtalanabb a zenehallgatás.

  • Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

    Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

    Az ingyenes alkalmazás egy sor kiváló exkluzív funkcióval bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A DockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.

  • Lenyűgöző hanghatások játékhoz Bluetooth segítségével

    A játék élménye sohasem lehet teljes a nagyszerű hanghatások nélkül. Most az okostelefonokon vagy más hordozható készüléken található játékok még izgalmasabbá tehetők a Philips dokkolós hangsugárzó segítségével, amely mindent kihoz a hangból. Az összes hang hangosan és tisztán hallható még fantasztikusabb élményt nyújtva. Ráadásul mindezt hihetetlenül kényelmesen, Bluetooth-kapcsolaton keresztül valósíthatja meg. Csak hozzon létre vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatot a hordozható készülék és a dokkolós hangsugárzó között, és kedvére játszhat.

  • iPod/iPhone/iPad készülékekhez

    Tegye iPod, iPhone vagy iPad készülékét a dokkolóba, és már maga a dokkolóegység is nagyszerűen mutat. Vegye le a készüléket, és a dokkoló még mindig szép. Más dokkolóegységekkel ellentétben ez a Fidelio dokkolóegység jól néz ki - akár van benne készülék, akár nincs. Ez a magával ragadó megoldás emeli az eleganciát a polcán vagy az íróasztalán.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: