dokkolós hangsugárzó

  Kivételes hangminőség és stílus

  Az elegáns és stílusos Philips dokkolós hangsugárzó a PureDigital technológiának köszönhetően lenyűgöző hangzást biztosít iPhone/iPod készülékéhez. A hangsugárzó megjelenését és kivitelét továbbfejlesztett vezérlés egészíti ki közelségérzékelővel és intuitív távvezérlővel.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kivételes hangminőség és stílus

A hangzás bűvöletében

 • Valódi digitális hangfeldolgozó technológia a legkiválóbb tisztaságú hangért

  Valódi digitális hangfeldolgozó technológia a legkiválóbb tisztaságú hangért

  A fejlett, valódi digitális hangfeldolgozó technológia a dokkolt lejátszókban található hagyományos analóg hangfeldolgozó technológiánál - amely egy iPod/iPhone készülék analóg audiokimenetét használja - jelentősen jobb hangteljesítményt nyújt. Az iPod/iPhone digitális audiokimenetének használatával, és így az egész folyamat digitalizálásával jóval nagyobb jel-zaj viszony érhető el. Az eredmény pedig tökéletesen kiegyenlített, felülmúlhatatlan tisztaságú hang.

 • A háttérvilágítást vezérlő panelt aktiváló közelségérzékelő

  A háttérvilágítást vezérlő panelt aktiváló közelségérzékelő

  A legkifinomultabb zenerajongók számára kifejlesztett készülékek kijelzője kikapcsol a zavartalan zeneélvezet érdekében és a hangvisszaadásra összpontosítás miatt. A közelségérzékelő révén mindezt Ön is élvezheti. Ha eltávolodik, a megvilágított funkciógombok fénye automatikusan elhalványul. Amikor kezét a készülékhez közelíti, a funkciógombok ismét világítani kezdenek.

 • Precízen hangolt basszustölcsérek az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  Precízen hangolt basszustölcsérek az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  A hangszórók bőséges 3L akusztikus térfogata tökéletesen illeszkedik a pontosan hangolt visszanyomó basszustölcsérekhez, így ez a kompakt hangsugárzó lenyűgöző basszushangzást nyújt az Ön számára. Az eredmény a kivételesen valósághű hangzás és a magával ragadó zenehallgatási élmény.

 • Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Az ingyenes alkalmazás egy sor kiváló exkluzív funkcióval bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A DockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.

 • A hangsugárzó igényeinek megfelelő, optimális akusztikus térfogat

  Az intelligens hangzástervezés a lehető legjobb minőségű mélyhangzás garanciája. Az egyes középsugárzókhoz rendelt akusztikus térfogat tökéletesen megfelel az akusztikai követelményeknek. Az eredmény: erőteljes és gazdag mélyhangzás.

 • A finom ívelés nemcsak elegáns külsőt, de precíz hangvisszaadást is biztosít

  A lekerekített hátlap tiszta vonalvezetése nemcsak a szemnek jelent élményt, hanem akusztikai szempontból is hatékonyabb. A gondosan megtervezett ívelés megnöveli a hangsugárzóház merevségét, ezzel jelentősen lecsökkentve a belső rezonanciát. Az eredmény: sokkal precízebb és természetesebb hangvisszaadás. Csodálatos külalak és szenzációs hang egyszerre.

 • Pompás kivitel iPhone/iPod dokkolásával és anélkül

  Tegye iPod, iPhone készülékét a dokkolóba, és már maga a dokkolóegység is nagyszerűen mutat. Vegye le a készüléket, és a dokkoló még mindig szép. Más dokkolóegységekkel ellentétben ez a Fidelio dokkolóegység jól néz ki - akár van benne készülék, akár nincs. Ez a magával ragadó megoldás emeli az eleganciát a polcán vagy az íróasztalán.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: