Fidelio

  Philips Fidelio

  SoundCurve vezeték nélküli hangsugárzó

  Ismerje meg az igazi hanghűséget

  Most jobb minőséget érhet el a zenehallgatás, játék és filmnézés során. Az intelligens és elegáns kivitelű Philips DS8800W/10 hangsugárzó pompás hangminőséget biztosít, és AirPlay rendszere vezeték nélküli kényelmet nyújt iPod Touch, iPhone, iPad és iTunes használatakor egyaránt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio SoundCurve vezeték nélküli hangsugárzó

AirPlay technológiával DS8800W/10 Hasonló termékek

Ismerje meg az igazi hanghűséget

a vezeték nélküli hangsugárzóval

 • SoundCurve technológia a nagyszerű, kristálytiszta hangzás érdekében

  SoundCurve technológia a nagyszerű, kristálytiszta hangzás érdekében

  A Philips dokkolós hangsugárzó gondos tervezésű lekerekített hátlapja akusztikai szempontból kiváló hatékonyságú hangvisszaadást biztosít. A gondosan megtervezett görbület megnöveli a hangdoboz merevségét, ezzel jelentősen lecsökkentve a belső rezonanciát, megszüntetve a vibrációt és a hang torzítását. Hihetetlen tisztaságú hangzást nyújtó, lenyűgöző kivitelű hangsugárzók.

 • A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája a digitális jelfeldolgozás legújabb generációját használva megbízhatóan javítja a zene visszaadását. A zenei tartalom dinamikus elemzése és optimalizálása révén részletgazdagabb, melegebb hangzású zenei élményben lehet része.

 • Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  A Bass Reflex akusztikai kialakítás a hangdoboz akusztikai térfogatának megfelelő basszuscsövet alkalmaz annak érdekében, hogy igazán mély hangot csaljon elő a kompakt házból. A gondosan megtervezett profilú basszuscső segíti a légáramlást, így még nagy hangerőnél is igazán mély, hatásos basszushangot tesz lehetővé, ugyanakkor minimalizálja a torzító hatású turbulenciát.

 • Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

  Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

  Az AirPlay segítségével teljes iTunes zenei gyűjteményét átjátszhatja a Fidelio dokkolóegységre. A számítógépen lévő iTunes programban, iPhone, iPad vagy iPod Touch készüléken lévő zeneszámait vezeték nélkül hallgathatja bármely AirPlay-képes hangsugárzón keresztül. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a hangsugárzót a Wi-Fi hálózathoz. Az AirPlay azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre minden szobában és minden hangsugárzón szóljon a zene. Hagyja, hogy kedvenc dallamai minden szobába kövessék.

 • SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

  SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

  Alakítsa úgy a zenét, ahogyan szereti. A SoundStudio révén a zene szabályozása teljes egészében az Ön kezében van. Segítségével a hang minden beállítását módosíthatja az iPhone készülék intuitív és egyszerű kezelőszerveivel. Immáron saját ízlése szerint alakíthatja, illetve hozhatja létre az Önnek tetsző hangzást, és új életre keltheti kedvenc zeneszámait. A SoundStudio segítségével internetes rádióállomások ezreit hallgathatja a világ minden tájáról, és még több zenei élményt élhet át.

 • AUX-in: egyszerű csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

  AUX-in: egyszerű csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

  Az AUX-in csatlakozó lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangsugárzó által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az AUX-in csatlakozó rendkívül kényelmes: elég, ha egyszerűen a hangsugárzóhoz csatlakoztatja az MP3 lejátszót.

 • 30 W RMS kimeneti összteljesítmény

  30 W RMS kimeneti összteljesítmény
 • Töltse fel iPod/iPhone/iPad készülékét USB csatlakozón keresztül

  A dokkolóegységen USB port található, amelyről feltöltheti iPod, iPhone vagy iPad készülékét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: