M1X-DJ hangrendszer

  M1X-DJ hangrendszer

  KEVERJE, JÁTSSZA LE, OSSZA MEG

  Keverjen úgy, mint egy DJ, játssza le bármely eszközről, és ossza meg kedvenc számait a Philips M1X-Dj segítségével. Készítsen lenyűgöző összeállításokat, és játssza le kedvenc számait a Lightning csatlakozó vagy Bluetooth-kapcsolat segítségével. Hozza magával kedvenc zeneszámait, s rendezzen lenyűgöző bulikat bárhol. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

M1X-DJ hangrendszer

Bluetooth®, Lightning csatlakozóval, DJ vezérlők, Dual Audio-in, 60 W, mélysugárzó DS8900/10 Hasonló termékek

KEVERJE, JÁTSSZA LE, OSSZA MEG

 • wOOx technológia a gazdag, precíz, torzításmentes mélyhanghoz

  wOOx technológia a gazdag, precíz, torzításmentes mélyhanghoz

  A wOOx technológia egy újfajta hangszóró-koncepció, melynek révén fantasztikusan mély, minden más audiorendszernél gazdagabb mélyhangokat hallhat és érzékelhet. A különleges hangszórómeghajtók a wOOx mélysugárzókkal összhangban dolgoznak, a fő meghajtó és a magashangszórók közötti pontos hangolás finom átmeneteket enged meg az alacsony-közepes frekvenciák és a magasak között. A kettős felfüggesztés és a szimmetrikus szendvics felépítés torzítás nélkül adja vissza az alacsony és pontos mélyeket. A wOOx különösen mély és dinamikus basszusokat produkál, mivel a hangdoboz teljes térfogatával felerősíti a zene hatását.

 • Zökkenőmentes integráció a djay 2 alkalmazással

  Zökkenőmentes integráció a djay 2 alkalmazással

  A készülékhez az Algoriddm djay 2 alkalmazását futtató iPadet is csatlakoztathatja, így úgy használhatja iPadjét, mint egy keverőpultot. Készítsen mixeket kedvenc számaiból a szkreccs tárcsák, az átkeverők és a vezérlők segítségével, vagy bízza a nehéz munkát az Automix funkcióra. Az intuitív kezelőfelületű, sokféle többérintéses keverőfunkcióval rendelkező djay 2 alkalmazást mindenki egyszerűen használhatja, a kezdőktől a profikig.

 • Kiváló szkreccs- és átkeverő funkció

  Kiváló szkreccs- és átkeverő funkció

  A nagyméretű érintésérzékeny vezérlőtárcsák kezelése olyan érzetet nyújt, mintha lemezjátszón mixelne, és kifejezetten úgy tervezték őket, hogy minél jobban lehessen szkreccselni velük.

 • Kristálytiszta hang a Bluetooth streamingnek köszönhetően

  Kristálytiszta hang a Bluetooth streamingnek köszönhetően

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű, vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók hangját ezzel a hangsugárzóval.

 • A megfordítható vezérlőpanel védelmet nyújt az utazás során

  A megfordítható vezérlőpanel védelmet nyújt az utazás során

  Ha nem használja a vezérlőpanelt, akár meg is fordíthatja, s az M1X-DJ készüléket egyszerű Bluetooth-kompatibilis hangsugárzóként használhatja. Dőljön hátra és lazítson, vagy vesse bele magát a buli sűrűjébe!

 • Hordszíj és strapabíró kivitel az egyszerűbb hordozhatóságért

  Hordszíj és strapabíró kivitel az egyszerűbb hordozhatóságért

  Csak tegye fel a hordszíjat, akassza a vállára, s már indulhat is. Méretéből adódóan az M1X-DJ ideális kísérő a légi utazásokon, így tudását akár a tengerentúlon is bemutathatja. Robusztus kivitelének köszönhetően elég strapabíró ahhoz, hogy minden bulin változatlan hangulatot szolgáltasson, a vezérlők pedig átfordíthatók, így olyankor sem kell a készülék sérülésétől tartania, ha úton van.

 • Csatlakoztasson külső hangsugárzókat és erősítőket az audiokimenet segítségével

  Az audiokimenet segítségével az M1X-DJ készüléket bármilyen külső hangsugárzóhoz vagy erősítőhöz csatlakoztathatja, így a földgolyó bármely pontján világra szóló bulit csaphat, akár az M1X hangsugárzók nélkül is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: