Fidelio

    Philips Fidelio

    Primo vezeték nélküli dokkolós hangsugárzó

    Ismerje meg az igazi hanghűséget

    A Philips Fidelio Primo megnyitja az utat mindenhez, amit a zenéből fontosnak tart. Tiszta és élethű hangzást biztosít. Az AirPlay technológiának köszönhetően ez a hangsugárzó vezeték nélkül szólaltatja meg az iPod Touch, iPhone, iPad készüléken és az iTunes alkalmazásban tárolt zenéit. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio Primo vezeték nélküli dokkolós hangsugárzó

AirPlay technológiával DS9100W/10 Hasonló termékek

Ismerje meg az igazi hanghűséget

A hangzás bűvöletében

  • Audiofil minőségű magashangszóró a teljesen valósághű hangzásért

    Audiofil minőségű magashangszóró a teljesen valósághű hangzásért

    A legtöbb high-end audiofil alkalmazáshoz használt, gyűrűmembrános, tölcséres magashangszórót tartalmazó, kétutas rendszer. A membrán a zavaró rezonanciától mentes, és akár 40 kHz-es frekvenciaátvitel is elérhető vele. A rendkívüli dinamikával és alacsony torzítással párosulva ez a technológia a zene legfinomabb rezdüléseit is teljesen valósághűen adja vissza.

  • SoundCurve technológia a nagyszerű, kristálytiszta hangzás érdekében

    SoundCurve technológia a nagyszerű, kristálytiszta hangzás érdekében

    A Philips dokkolós hangsugárzó gondos tervezésű lekerekített hátlapja akusztikai szempontból kiváló hatékonyságú hangvisszaadást biztosít. A gondosan megtervezett görbület megnöveli a hangdoboz merevségét, ezzel jelentősen lecsökkentve a belső rezonanciát, megszüntetve a vibrációt és a hang torzítását. Hihetetlen tisztaságú hangzást nyújtó, lenyűgöző kivitelű hangsugárzók.

  • Valódi digitális feldolgozás a tiszta jelért a teljes audioláncon keresztül

    Valódi digitális feldolgozás a tiszta jelért a teljes audioláncon keresztül

    A legtöbb dokkoló hangsugárzó az iPod, iPhone vagy iPad készülék analóg kimenetéről származó jelet alakítja vissza digitálissá, amely így zajosabb lesz, ugyanakkor veszít részletgazdagságából. A lejátszó digitális kimenetét használó hangsugárzó változatlan formában megőrzi a zenei jelet, így jobb jel-zaj viszonyt és felbontást eredményez.

  • A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

    A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

    A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája a digitális jelfeldolgozás legújabb generációját használva megbízhatóan javítja a zene visszaadását. A zenei tartalom dinamikus elemzése és optimalizálása révén részletgazdagabb, melegebb hangzású zenei élményben lehet része.

  • Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

    Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

    A Bass Reflex akusztikai kialakítás a hangdoboz akusztikai térfogatának megfelelő basszuscsövet alkalmaz annak érdekében, hogy igazán mély hangot csaljon elő a kompakt házból. A gondosan megtervezett profilú basszuscső segíti a légáramlást, így még nagy hangerőnél is igazán mély, hatásos basszushangot tesz lehetővé, ugyanakkor minimalizálja a torzító hatású turbulenciát.

  • Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

    Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

    Az AirPlay segítségével teljes iTunes zenei gyűjteményét átjátszhatja a Fidelio dokkolóegységre. A számítógépen lévő iTunes programban, iPhone, iPad vagy iPod Touch készüléken lévő zeneszámait vezeték nélkül hallgathatja bármely AirPlay-képes hangsugárzón keresztül. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a hangsugárzót a Wi-Fi hálózathoz. Az AirPlay azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre minden szobában és minden hangsugárzón szóljon a zene. Hagyja, hogy kedvenc dallamai minden szobába kövessék.

  • SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

    SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

    Alakítsa úgy a zenét, ahogyan szereti. A SoundStudio révén a zene szabályozása teljes egészében az Ön kezében van. Segítségével a hang minden beállítását módosíthatja az iPhone készülék intuitív és egyszerű kezelőszerveivel. Immáron saját ízlése szerint alakíthatja, illetve hozhatja létre az Önnek tetsző hangzást, és új életre keltheti kedvenc zeneszámait. A SoundStudio segítségével internetes rádióállomások ezreit hallgathatja a világ minden tájáról, és még több zenei élményt élhet át.

  • 100 W kimeneti RMS összteljesítmény

    100 W kimeneti RMS összteljesítmény

    Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

  • A háttérvilágítást vezérlő panelt aktiváló közelségérzékelő

    A háttérvilágítást vezérlő panelt aktiváló közelségérzékelő

    A legkifinomultabb zenerajongók számára kifejlesztett készülékek kijelzője kikapcsol a zavartalan zeneélvezet érdekében és a hangvisszaadásra összpontosítás miatt. A közelségérzékelő révén mindezt Ön is élvezheti. Ha eltávolodik, a megvilágított funkciógombok fénye automatikusan elhalványul. Amikor kezét a készülékhez közelíti, a funkciógombok ismét világítani kezdenek.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: