Fidelio

  Philips Fidelio

  SoundSphere vezeték nélküli hangsugárzók

  Élje át egy élő előadás hangulatát

  Keltse életre a zenét a SoundSphere akusztikus technológia zengő, természetes hangzása segítségével. Az elegáns Philips DS9830W vezeték nélküli hangsugárzók az AirPlay rendszernek köszönhetően iPod, iPhone vagy iPad készülékről, illetve iTunes alkalmazásból képesek lejátszani a zeneszámokat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio SoundSphere vezeték nélküli hangsugárzók

AirPlay technológiával DS9830W/10 Hasonló termékek

Élje át egy élő előadás hangulatát

ezzel a hangrendszerrel

 • SoundSphere - a természetes, mélyebb és szélesebb hangélményért

  SoundSphere - a természetes, mélyebb és szélesebb hangélményért

  A SoundSphere technológiának köszönhetően minden egyes hang úgy szólal meg, ahogy azt az előadó megálmodta. A tiszta és természetes hangzást biztosító SoundSphere technológia szélesebb és mélyebb hangélményt biztosít az Ön számára. Az eredmény: olyan élethű hangzás, mintha Ön előtt játszana az előadó. A SoundSphere hangszórók magassugárzója a hangszóródoboz fölé van függesztve, így a hangzás tisztább, és minden irányban terjed tovább. A pontos szűrőváltó technika és a gondosan elhelyezett mélynyomó, amely körülöleli a magassugárzót, minimális interferenciát, és még természetesebb hangzást biztosít.

 • A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája a digitális jelfeldolgozás legújabb generációját használva megbízhatóan javítja a zene visszaadását. A zenei tartalom dinamikus elemzése és optimalizálása révén részletgazdagabb, melegebb hangzású zenei élményben lehet része.

 • SoundCurve a kiváló hangvisszaadásért

  SoundCurve a kiváló hangvisszaadásért

  A Philips dokkolós hangsugárzó gondos tervezésű lekerekített hátlapja akusztikai szempontból kiváló hatékonyságú hangvisszaadást biztosít. A gondosan megtervezett görbület megnöveli a hangdoboz merevségét, ezzel jelentősen lecsökkentve a belső rezonanciát, megszüntetve a vibrációt és a hang torzítását. Hihetetlen tisztaságú hangzást nyújtó, lenyűgöző kivitelű hangsugárzók.

 • Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  A Bass Reflex akusztikai kialakítás a hangdoboz akusztikai térfogatának megfelelő basszuscsövet alkalmaz annak érdekében, hogy igazán mély hangot csaljon elő a kompakt házból. A gondosan megtervezett profilú basszuscső segíti a légáramlást, így még nagy hangerőnél is igazán mély, hatásos basszushangot tesz lehetővé, ugyanakkor minimalizálja a torzító hatású turbulenciát.

 • Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

  Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

  Az AirPlay segítségével teljes iTunes zenei gyűjteményét átjátszhatja a Fidelio dokkolóegységre. A számítógépen lévő iTunes programban, iPhone, iPad vagy iPod Touch készüléken lévő zeneszámait vezeték nélkül hallgathatja bármely AirPlay-képes hangsugárzón keresztül. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a hangsugárzót a Wi-Fi hálózathoz. Az AirPlay azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre minden szobában és minden hangsugárzón szóljon a zene. Hagyja, hogy kedvenc dallamai minden szobába kövessék.

 • Továbbítsa hangsugárzóira zeneszámok millióit a Spotify szolgáltatással

  Továbbítsa hangsugárzóira zeneszámok millióit a Spotify szolgáltatással

  A Spotify szolgáltatás a zenehallgatás legjobb módja. Azonnali hozzáférés zeneszámok millióihoz hangsugárzóin. Csak válassza a lejátszás funkciót kedvencei streameléséhez. Az iOS készülékek prémium Spotify felhasználói fiókja egy kapcsolódási lehetőség, mellyel kiválaszthatja zenéit a Spotify alkalmazáson a mobilkészüléken végzett műveletek megszakítása nélkül, és az akkumulátor terhelése nélkül hallgathatja azokat hangsugárzóin.

 • SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

  SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

  Alakítsa úgy a zenét, ahogyan szereti. A SoundStudio révén a zene szabályozása teljes egészében az Ön kezében van. Segítségével a hang minden beállítását módosíthatja az iPhone készülék intuitív és egyszerű kezelőszerveivel. Immáron saját ízlése szerint alakíthatja, illetve hozhatja létre az Önnek tetsző hangzást, és új életre keltheti kedvenc zeneszámait. A SoundStudio segítségével internetes rádióállomások ezreit hallgathatja a világ minden tájáról, és még több zenei élményt élhet át.

 • 2 x 50 W RMS kimeneti összteljesítmény

  2 x 50 W RMS kimeneti összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított effektív teljesítményt jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Audio-in bemenet szinte bármilyen elektronikus eszköz egyszerű csatlakoztatásához

  Audio-in bemenet szinte bármilyen elektronikus eszköz egyszerű csatlakoztatásához
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: