Fidelio Primo dokkolós hangsugárzó

iPod/iPhone/iPad készülékhez DS9/10 Hasonló termékek
  • Ismerje meg az igazi hanghűséget

    Fidelio

    Primo dokkolós hangsugárzó

    DS9/10 Hasonló termékek

    A Philips Fidelio DS9/10 dokkolós hangsugárzó kategóriájában egyedülálló, kivételes kialakítású és hangminőségű eszköz. Az iPod Touch, iPhone és iPad eszközről érkező zene az alkalmazott természetes faanyagnak és a prémium minőségű alkatrészeknek köszönhetően teljesen élethűen hangzik. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ismerje meg az igazi hanghűséget

ezzel a dokkolós hangsugárzóval

  • SoundCurve technológia a nagyszerű, kristálytiszta hangzás érdekében

    SoundCurve technológia a nagyszerű, kristálytiszta hangzás érdekében

    A Philips dokkolós hangsugárzó gondos tervezésű lekerekített hátlapja akusztikai szempontból kiváló hatékonyságú hangvisszaadást biztosít. A gondosan megtervezett görbület megnöveli a hangdoboz merevségét, ezzel jelentősen lecsökkentve a belső rezonanciát, megszüntetve a vibrációt és a hang torzítását. Hihetetlen tisztaságú hangzást nyújtó, lenyűgöző kivitelű hangsugárzók.

  • Valódi digitális feldolgozás a tiszta jelért a teljes audioláncon keresztül

    Valódi digitális feldolgozás a tiszta jelért a teljes audioláncon keresztül

    A legtöbb dokkoló hangsugárzó az iPod, iPhone vagy iPad készülék analóg kimenetéről származó jelet alakítja vissza digitálissá, amely így zajosabb lesz, ugyanakkor veszít részletgazdagságából. A lejátszó digitális kimenetét használó hangsugárzó változatlan formában megőrzi a zenei jelet, így jobb jel-zaj viszonyt és felbontást eredményez.

  • A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

    A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

    A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája a digitális jelfeldolgozás legújabb generációját használva megbízhatóan javítja a zene visszaadását. A zenei tartalom dinamikus elemzése és optimalizálása révén részletgazdagabb, melegebb hangzású zenei élményben lehet része.

  • Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

    Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

    A Bass Reflex akusztikai kialakítás a hangdoboz akusztikai térfogatának megfelelő basszuscsövet alkalmaz annak érdekében, hogy igazán mély hangot csaljon elő a kompakt házból. A gondosan megtervezett profilú basszuscső segíti a légáramlást, így még nagy hangerőnél is igazán mély, hatásos basszushangot tesz lehetővé, ugyanakkor minimalizálja a torzító hatású turbulenciát.

  • SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

    SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

    Alakítsa úgy a zenét, ahogyan szereti. A SoundStudio révén a zene szabályozása teljes egészében az Ön kezében van. Segítségével a hang minden beállítását módosíthatja az iPhone készülék intuitív és egyszerű kezelőszerveivel. Immáron saját ízlése szerint alakíthatja, illetve hozhatja létre az Önnek tetsző hangzást, és új életre keltheti kedvenc zeneszámait. A SoundStudio segítségével internetes rádióállomások ezreit hallgathatja a világ minden tájáról, és még több zenei élményt élhet át.

  • AUX-in: egyszerű csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

    AUX-in: egyszerű csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

    Az AUX-in csatlakozó lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangsugárzó által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az AUX-in csatlakozó rendkívül kényelmes: elég, ha egyszerűen a hangsugárzóhoz csatlakoztatja az MP3 lejátszót.

  • Puha dóm magashangszóró a részletgazdag és természetes hangzásért

    A kétutas hifi hangsugárzó puha dóm magashangszórót tartalmaz. A dóm magashangszórókkal a Philips rukkolt elő az 1960-as évek elején, az azóta eltelt fél évszázadban pedig a hifi hangszórók bevett megoldása lett. A puha dóm magashangszórók részletgazdag, természetes, keménység- és torzításmentes, a felvételek minden részletét visszaadó hangzást nyújtanak.

  • 50 W RMS kimeneti összteljesítmény

    A Philips hangsugárzó kimeneti összteljesítménye 50 W RMS. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: