DVD-felvevő/videomagnó

  DVD-felvevő/videomagnó

  Őrizze meg VHS felvételeit DVD-n

  A Philips bemutatja a minden-az-egyben lejátszót, amely mind DVD-lemezre, mind pedig VHS kazettára készít felvételt és le is játssza őket! Az i.LINK segítségével másolatot készíthet videokamerával készült kedvenc felvételeiről, tökéletes digitális kép- és hangminőségben, DVD-lemezre.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Őrizze meg VHS felvételeit DVD-n

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • Közvetlen másolás – egyszerűen vegye át videofelvételeit VHS-ről DVD-re

  A közvetlen szinkronizálás gombbal a felvétel megkezdhető a videoszalagról, komplikált menürendszer és ki-/bemeneti jelek beállítása nélkül.

 • RGB bemenet a beltéri egységről történő legjobb analóg-digitális felvételért

  Az RGB komponensű videobemenet az analóg videobemenet legjobb minőségű, belső csatlakozású szabványa – élesebb, mint az S-videó és a kompozit videobemenet. A Philips DVD-felvevők közvetlen tudnak RGB forrásokról, így műholdvevőkről felvételt készíteni.

 • A VPS/PDC funkcióval a TV-műsort pontosan az elejétől a végéig rögzíti

  A TV állomás a VPS (videoprogramozási rendszer) és a PDC (programvezérlés) segítségével szabályozza a programozott felvétel kezdetét és hosszát. Ez azt jelenti, hogy a felvevőkészülék a megfelelő időpontban akkor is automatikusan be- és kikapcsol, ha a beprogramozott TV-műsor hamarabb elkezdődik, vagy a vártnál később fejeződik be.

 • 6 órás felvétel készítése egyrétegű DVD+R/RW lemezre

  Az egyes DVD-felvevő modelleken elérhető 6 órás felvételi üzemmód révén egyetlen egyrétegű DVD+R/RW lemezre 6 órányi videoanyag vehető fel.

 • Az Ügyes fejezetkeresés az i.LINK segítségével jelöléseket ad a fejezetekhez

  Az Ügyes fejezetkeresés megkeresi az eredeti DV-ben a jelenetvágásokat (idő/dátum váltásokat), hogy biztosítsa a DVD másolaton a fejezetek pontos illeszkedését.

 • Filmek: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX és VHS-kazetta

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Fotók: Képi CD (JPEG)

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot otthona kényelmében, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Zene: CD, MP3-CD, CD-R/RW és Windows Media™ audió

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: