DVD-lejátszó és -felvevő

  Egyszerű rögzítés

  Kompakt méretű DVD-író, Dual media, DivX és i.Link kompatibilitással

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerű rögzítés

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • Dual Media: kényelmes felvétel akár DVD+R/RW, akár DVD-R/RW lemezekre

  A Philips DVD-felvevő készülékek támogatják a „kettős adathordozó” felvételt – DVD+R/RW és DVD-R/RW lemezekre egyaránt képesek rögzíteni. Bármilyen lemezt vásárol, a Philips felvevővel rögzített felvételek minden fajta DVD-lejátszóval lejátszhatóak és teljesen kompatibilisek lesznek.

 • A VPS/PDC funkcióval a TV-műsort pontosan az elejétől a végéig rögzíti

  A TV állomás a VPS (videoprogramozási rendszer) és a PDC (programvezérlés) segítségével szabályozza a programozott felvétel kezdetét és hosszát. Ez azt jelenti, hogy a felvevőkészülék a megfelelő időpontban akkor is automatikusan be- és kikapcsol, ha a beprogramozott TV-műsor hamarabb elkezdődik, vagy a vártnál később fejeződik be.

 • A SmartAlgo kiváló felvételi minőséget és kompatibilitást biztosít

  A SmartAlgo™ minőségi felvételeket nyújt, függetlenül a lemezformátumtól vagy -minőségtől. A szabadalmaztatott, önbeállító, adaptív technológia kiválasztja az adott lemezhez optimális írási stratégiát. Ezzel jelentősen megnöveli a felvétel megbízhatóságát, nullára csökkenti a felvételi hibaszámot és biztosítja a lejátszás kompatibilitását.

 • Könnyen használható grafikus kezelőfelület

  Az egyszerű időzített felvételektől a bonyolultabb szerkesztési funkciókig minden lehetőséget a legegyszerűbb módon használhat. A könnyen kezelhető, grafikus kezelőfelületről bárki működtetheti a felvevőt. A képernyőmenük elrendezése logikus, könnyen átlátható, továbbá minden szükséges helyen magyarázó szövegek olvashatók.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: