DVD-felvevő/ videomagnó

  DVD-felvevő/ videomagnó

  Őrizze meg VHS felvételeit DVD-n

  A Philips bemutatja a minden-az-egyben felvevőt, amely mind DVD-lemezre, mind pedig VHS kazettára készít felvételt és le is játssza őket! Az i.LINK segítségével másolatot készíthet videokamerával készült kedvenc felvételeiről, tökéletes digitális kép- és hangminőségben, DVD-lemezre.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Őrizze meg VHS felvételeit DVD-n

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • Közvetlen másolás – egyszerűen vegye át videofelvételeit VHS-ről DVD-re

  A közvetlen szinkronizálás gombbal a felvétel megkezdhető a videoszalagról, komplikált menürendszer és ki-/bemeneti jelek beállítása nélkül.

 • Dual Media felvétel DVD+R/RW és DVD-R/RW lemezekre

  A Philips DVD-felvevő készülékek támogatják a „kettős adathordozó” felvételt – DVD+R/RW és DVD-R/RW lemezekre egyaránt képesek rögzíteni. Bármilyen lemezt vásárol, a Philips felvevővel rögzített felvételek minden fajta DVD-lejátszóval lejátszhatóak és teljesen kompatibilisek lesznek.

 • MP3, WMA, JPEG, DivX 3,11/4.x/5.x/6 formátumok lejátszása

  A készülék kiváló hang- és képminőséget biztosít és a legtöbb fájltípus lejátszására alkalmas. Hallgathatja vele többek között MP3, WMA, JPEG és a népszerű DivX digitális médiaformátumban készült felvételeit. A DivX-lejátszás lehetővé teszi tömörített DivX videotartalmak számítógép nélkül történő lejátszását és megosztását.

 • A VPS/PDC funkcióval a TV-műsort pontosan az elejétől a végéig rögzíti

  A TV állomás a VPS (videoprogramozási rendszer) és a PDC (programvezérlés) segítségével szabályozza a programozott felvétel kezdetét és hosszát. Ez azt jelenti, hogy a felvevőkészülék a megfelelő időpontban akkor is automatikusan be- és kikapcsol, ha a beprogramozott TV-műsor hamarabb elkezdődik, vagy a vártnál később fejeződik be.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: