DVD-lejátszó és -felvevő

  Kedvenc TV-programok rögzítése és mentése

  Kompakt DVD-felvevő DivX Ultra, kettős adathordozóval, kétrétegű rögzítéssel és USB-vel

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kedvenc TV-programok rögzítése és mentése

 • DivX, MP3, WMA, JPEG fájlok lejátszása

  DivX, MP3, WMA, JPEG fájlok lejátszása

  Gyakorlatilag bármilyen típusú adatformátum lejátszható – legyen az DivX, MP3, WMA vagy JPEG. Élvezze a lejátszás máshoz nem hasonlítható kényelmét, és a médiafájlok megosztását a TV-készülékén vagy házimozi-rendszerén – mindezt nappalijának kényelmében.

 • DivX Ultra tanúsítvánnyal rendelkező a DivX videók tökéletesebb lejátszásához

  DivX Ultra tanúsítvánnyal rendelkező a DivX videók tökéletesebb lejátszásához

  A DivX támogatás azt jelenti, hogy DivX-kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW, valamint írható DVD-lemezen.A DivX Ultra olyan nagyszerű lehetőségekkel egyesíti a DivX lejátszást, mint az egyetlen fájlformátumba integrált feliratok, több nyelv, több sáv és menü.

 • CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL lejátszása

  CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL lejátszása

  Szinte bármilyen típusú lemez lejátszható - legyen az CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW vagy DVD+R DL. Tapasztalja meg a páratlan rugalmasságot és a kényelmet, melyet az összes lemezének lejátszása jelent egy és ugyanazon készüléken.

 • Rögzítsen akár 12 órányi műsort a kétrétegű lemezekre

  Rögzítsen akár 12 órányi műsort a kétrétegű lemezekre

  Az egyes DVD-felvevő modelleken elérhető 12 órás felvételi üzemmód révén egyetlen egyrétegű DVD+R lemezre 12 órányi videoanyag vehető fel.

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • Kényelmes Dual Media felvétel DVD+-R/RW, DVD+R DL lemezre

  A Philips DVD-felvevő készülékek támogatják a „kettős adathordozó” felvételt DVD+R/RW, DVD-R/RW és DVD+R DL lemezekre egyaránt képesek rögzíteni. Bármilyen lemezt vásárol, a Philips felvevővel rögzített felvételek minden fajta DVD-lejátszóval lejátszhatóak és teljesen kompatibilisek lesznek.

 • USB Direct az USB flash-meghajtón tárolt fényképek és zene lejátszásához

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips DVD rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét és a fényképeket. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • A SmartAlgo kiváló felvételi minőséget és kompatibilitást biztosít

  A SmartAlgo™ minőségi felvételeket nyújt, függetlenül a lemezformátumtól vagy -minőségtől. A szabadalmaztatott, önbeállító, adaptív technológia kiválasztja az adott lemezhez optimális írási stratégiát. Ezzel jelentősen megnöveli a felvétel megbízhatóságát, nullára csökkenti a felvételi hibaszámot és biztosítja a lejátszás kompatibilitását.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: