USB 2.0

  Merevlemezes/DVD felvevő

  Rejtett AV-rendszer HDMI 1080p-vel

  Ezzel a DVD-felvevővel rendkívül kényelmesen, közvetlenül írhat 250 GB-os merevlemezre. Kedvenc programjait DVD-re rögzítheti, így egy életen át gyönyörködhet a kiváló minőségű videofelvételekben. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Rejtett AV-rendszer HDMI 1080p-vel

 • Egyszerű fájlátvitel a merevlemez, a DVD és a nagy sebességű USB 2.0 meghajtó között

  Egyszerű fájlátvitel a merevlemez, a DVD és a nagy sebességű USB 2.0 meghajtó között

  A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően a multimédiás fájlokat szabadon átmásolhatja egyik eszközről a másikra, függetlenül attól, hogy a fájlokat a készülék merevlemezén, DVD-lemezen vagy az USB flash meghajtón tárolja.

 • HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagy felbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. És mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang hordozására az analóg jelek konvertálásának elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • Azonnali ismétlés egyetlen érintéssel, élő TV-adás újbóli megtekintéséhez

  Azonnali ismétlés egyetlen érintéssel, élő TV-adás újbóli megtekintéséhez

  Az Azonnali ismétlés funkcióval újraélheti a filmek varázslatos pillanatait és a sportesemények fantasztikus pillanatait - amikor csak kedve tartja. Egyetlen gombnyomásra a merevlemez visszajátssza az utolsó 30 másodpercet. A gomb újbóli megnyomásával folytathatja a visszafelé ugrást.

 • FlexTime: A film elejének nézése a film végének felvétele közben

  FlexTime: A film elejének nézése a film végének felvétele közben

  A FlexTime funkcióval egy adott programot annak felvétele közben is nézhet a merevlemez rendkívüli sebességének köszönhetően. A merevlemezen lévő többi programot is nézheti, miközben valamiről felvételt készít.

 • Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép függőleges felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan félképet küldené a képernyőre, amit majd a páros félkép követ, mindkét félkép egyszerre kerül kiírásra, így azonnal maximális felbontást használó, teljes kép jön létre. Ilyen sebesség mellett az emberi szem élesebb képet érzékel sorstruktúra nélkül.

 • Hibrid TV hangolóegység analóg és digitális TV-műsorok vételéhez

  Hibrid TV hangolóegység analóg és digitális TV-műsorok vételéhez

  A hibrid TV hangolóegységgel analóg vagy digitális módon sugárzott programokat egyaránt megnézhet. Miközben a szolgáltatók a digitális sugárzásra térnek át, a hibrid TV hangolóegységgel Ön bármely analóg adást megtekinthet most - és bármely digitális adást mostantól fogva bármikor. Az Ön élménye folyamatosan biztosított - most és a jövőben.

 • A HDD Media Jukebox segítségével könnyedén tárolhatja multimédiás fájljait

  Hozzon létre saját digitális zenegépet nappalijában! Gyorsan és könnyen átviheti MP3, WMA, MPEG2, DivX, DivX Ultra, Xvid, JPEG és HD JPEG fájljait a felvevő beépített merevlemezére – USB memóriáról, hordozható médialejátszóról, digitális fényképezőgépről, sőt egyes AV eszközökről is. Játssza le kedvenc filmjeit és zenéjét vagy nézze meg fényképeit TV-készülékén vagy házimozirendszerén, amikor csak kedve tartja! A lehetőségek végtelenek, a szórakozás élménye nem kevésbé.

 • TV műsor hangjának 5.1 csatornás felvétele

  Digitális 5.1 csatornás hangfelvétellel a többcsatornás digitális műsorforrásokról – a kép mellett – az eredeti hangot is rögzítheti. Ezek a felvételek többcsatornás módban csak 5.1 csatornás hangszórórendszerhez csatlakoztatva játszhatók le.

 • TV élőkép szüneteltetése egyetlen érintéssel

  A TV élőkép szüneteltetésével megvalósul a tökéletes irányítás. Amikor bekapcsolja a felvevőt, a nagy beépített memória automatikusan megkezdi a nézett műsor felvételét – vagyis akármikor szüneteltetheti, újra lejátszhatja vagy mentheti a műsort. Az „élő” televízióműsort egyetlen gombnyomással szüneteltetheti, majd alkalmas időben folytathatja a tévézést.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: