Merevlemezes/DVD felvevő

  Rögzítsen és tároljon digitális TV-jén!

  Egyedülálló hang- és képélményt biztosító, kiváló minőségű merevlemez- és DVD-felvevő. Mindezek mellett a GUIDE Plus+ funkció kényelmét is élvezheti. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Rögzítsen és tároljon digitális TV-jén!

 • Azonnali ismétlés egyetlen érintéssel, élő TV-adás újbóli megtekintéséhez

  Azonnali ismétlés egyetlen érintéssel, élő TV-adás újbóli megtekintéséhez

  Az Azonnali ismétlés funkcióval újraélheti a filmek varázslatos pillanatait és a sportesemények fantasztikus pillanatait - amikor csak kedve tartja. Egyetlen gombnyomásra a merevlemez visszajátssza az utolsó 30 másodpercet. A gomb újbóli megnyomásával folytathatja a visszafelé ugrást.

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • Kényelmes Dual Media felvétel DVD+-R/RW, DVD+R DL lemezre

  A Philips DVD-felvevő készülékek támogatják a „kettős adathordozó” felvételt DVD+R/RW, DVD-R/RW és DVD+R DL lemezekre egyaránt képesek rögzíteni. Bármilyen lemezt vásárol, a Philips felvevővel rögzített felvételek minden fajta DVD-lejátszóval lejátszhatóak és teljesen kompatibilisek lesznek.

 • GUIDE Plus+ elektronikus TV-műsorfüzet a képernyőn

  A GUIDE Plus+ egy Elektronikus programfüzet – a képernyőn megjelenő ingyenes TV programfüzet, amely a következő néhány napra előre megmutatja, mi lesz a TV-ben, és lehetővé teszi Önnek, hogy egyetlen gomb lenyomásával beprogramozza a DVD-felvevő időzőjét.

 • TV élőkép szüneteltetése egyetlen érintéssel

  A TV élőkép szüneteltetésével megvalósul a tökéletes irányítás. Amikor bekapcsolja a felvevőt, a nagy beépített memória automatikusan megkezdi a nézett műsor felvételét – vagyis akármikor szüneteltetheti, újra lejátszhatja vagy mentheti a műsort. Az „élő” televízióműsort egyetlen gombnyomással szüneteltetheti, majd alkalmas időben folytathatja a tévézést.

 • FlexTime – A film elejének nézése a film végének felvétele közben

  A FlexTime funkció segítségével felvétel közben megtekintheti a műsort, a merevlemez egyedülálló sebességének köszönhetően.

 • Digitális TV-hangolóegység (DVB-T) a közvetlen rögzítéshez

  A beépített DVB-T tuner segítségével digitális földi tévéműsorokat tekinthet meg vagy rögzíthet. A videofrekvenciás jeleket a készülék digitális módon, analóg lépések nélkül küldi, a kiváló képminőség megtartása érdekében.

 • TV műsorok 5.1 csatornás set-top box-ból történő hangfelvétele

  A digitális 5.1 csatornás felvétel segít többcsatornás digitális forrásokról, például műholdvevőkről, rögzíteni – a képen kívül – az eredeti hangot is DVD-n. Később ezek a felvételek Philips felvevőjén csak többcsatornás módban játszhatók le vagy sztereóban bármely más DVD-lejátszón.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: