Merevlemezes/DVD felvevő

  Merevlemezes/DVD felvevő

  Merevlemez- és DVD-felvevő

  Írjon a merevlemezre anélkül, hogy aggódnia kellene a tárolás miatt. Válasszon DVD-lemezt a tároláshoz. Nem kell mást tennie, mint „rámutatni és kiválasztani” a GUIDE Plus+ segítségével, és máris elkészül kedvenc programjának felvétele, a címével együtt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Merevlemez- és DVD-felvevő

GUIDE Plus+ funkcióval

 • Azonnali ismétlés egyetlen érintéssel, élő TV-adás újbóli megtekintéséhez

  Azonnali ismétlés egyetlen érintéssel, élő TV-adás újbóli megtekintéséhez

  Az Azonnali ismétlés funkcióval újraélheti a filmek varázslatos pillanatait és a sportesemények fantasztikus pillanatait - amikor csak kedve tartja. Egyetlen gombnyomásra a merevlemez visszajátssza az utolsó 30 másodpercet. A gomb újbóli megnyomásával folytathatja a visszafelé ugrást.

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • GUIDE Plus+ elektronikus TV-műsorfüzet a képernyőn

  A GUIDE Plus+ egy Elektronikus programfüzet – a képernyőn megjelenő ingyenes TV programfüzet, amely a következő néhány napra előre megmutatja, mi lesz a TV-ben, és lehetővé teszi Önnek, hogy egyetlen gomb lenyomásával beprogramozza a DVD-felvevő időzőjét.

 • TV élőkép szüneteltetése egyetlen érintéssel

  A TV élőkép szüneteltetésével megvalósul a tökéletes irányítás. Amikor bekapcsolja a felvevőt, a nagy beépített memória automatikusan megkezdi a nézett műsor felvételét – vagyis akármikor szüneteltetheti, újra lejátszhatja vagy mentheti a műsort. Az „élő” televízióműsort egyetlen gombnyomással szüneteltetheti, majd alkalmas időben folytathatja a tévézést.

 • Kényelmes Dual Media felvétel DVD+-R/RW, DVD+R DL lemezre

  A Philips DVD-felvevő készülékek támogatják a „kettős adathordozó” felvételt DVD+R/RW, DVD-R/RW és DVD+R DL lemezekre egyaránt képesek rögzíteni. Bármilyen lemezt vásárol, a Philips felvevővel rögzített felvételek minden fajta DVD-lejátszóval lejátszhatóak és teljesen kompatibilisek lesznek.

 • HDMI kimenet 720p/1080i HD felbontású video-felkonvertálással

  A HDMI (nagyfelbontású multimédia felület) közvetlen digitális csatlakozás, amely digitális, nagyfelbontású kép- és digitális többcsatornás hangátvitelre is képes. A video-felkonvertálás segítségével megnövelheti a DVD által használt SD (hagyományos felbontású) videojelek felbontását nagyfelbontású jelekké (akár 720p/1080i), így az élesebb, sokkal élethűbb képnek köszönhetően lényegesen több részletet élvezhet. Az eredményül kapott HD videokimeneti jel HDMI-n (nagy felbontású multimédia felületen) keresztül betáplálható egy HD-ready megjelenítőbe. A HDMI tökéletesen visszafelé kompatibilis a DVI-vel.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: