DVD Video

  DVD lejátszó HDMI-vel és USB-vel

  Élesebb és tisztább képek

  Engedjen a Philips HDMI video- és audiocsatlakozóval rendelkező DVD-lejátszó csábításának! Lépjen be egy másfajta otthoni szórakoztató arénába, és merüljön el a nagyfelbontású (720p / 1080i / 1080p) látványban.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élesebb és tisztább képek

HDMI 1080p-vel és WMV lejátszással

 • HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. Mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang átvitelére, az analóg jellé konvertálás elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • DivX Ultra tanúsítvánnyal rendelkezik a kiterjesztett DivX videolejátszás érdekében

  DivX Ultra tanúsítvánnyal rendelkezik a kiterjesztett DivX videolejátszás érdekében

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy DivX kódolású videofelvételeket és – többek között Interneten vásárolt hollywoodi – filmeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX médiaformátum olyan MPEG4-alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé írható CD-R/RW és DVD lemezen, melyet DivX Ultra Certified® Philips Blu-ray vagy DVD lejátszója képes lejátszani. A DivX Ultra olyan nagyszerű lehetőségekkel bővíti a DivX lejátszást, mint az egyetlen fájlformátumba integrált feliratok, több nyelv, több hangsáv és menü.

 • DTS Digital Surround többcsatornás térhangzáshoz

  DTS Digital Surround többcsatornás térhangzáshoz

  A DTS kitűnő térhatású hangzást biztosít a DVD filmekhez.

 • A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz (USB) számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagy sebességű USB eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagy sebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • Windows Media Video, filmlejátszás a számítógépről

  A Windows Media Video lehetővé teszi, hogy Ön számítógépes videofájlokat játszhasson le TV-készülékén. Ráadásul mostantól sokkal könnyebben megoszthatja az élményt barátaival és családjával: búcsút mondhat a számítógép képernyője előtt való görnyedésnek, dőljön hátra, és élvezze kedvenc WMV-fájljait TV-készülékén nappalijának kényelmében.

 • Felvehető karaoke, hogy énekesi tehetségét barátai is megismerhessék

  A Karaokefelvétel olyan speciális funkció, mellyel rögzítheti éneklését, amit a készülék MP3 formátumú fájlba konvertál, így lejátszhatja azt hordozható médialejátszóján. Csak egy USB-meghajtót vagy egy USB-kábellel ellátott hordozható médialejátszót kell csatlakoztatni a Philips DVD-lejátszó USB-portjához. Az előadást a lejátszó tömörített formátumban kódolja, ami helytakarékos MP3 fájlt eredményez. Élvezze saját énekhangját útközben vagy ossza meg barátaival.

 • Karaoke sztár funkció az interaktív élvezetért és a nagyszerű szórakozásért

  Legyen a karaoke még szórakoztatóbb és izgalmasabb! A Karaoke sztár funkcióval két vagy több énekes versenyezhet egymással a koronáért. Az énekesek egymás után énekelnek, miközben a Philips karaokepontozási rendszere értékeli az egyes teljesítményeket. A rendszer minden előadás után humorosan megfogalmazza véleményét és pontozza az énekest. A Karaoke sztár címet az a versenyző nyeri, aki a játék végére a legtöbb pontot gyűjtötte össze.

 • Háttérkép a személyre szabott üdvözlő képernyő érdekében

  Tegye személyessé DVD lejátszójának háttérképét kedvenc fényképével. A Háttérkép funkció lehetőséget nyújt Önnek, hogy Philips DVD lejátszójának háttérképeként kedvenc fényképét állíthassa be. Amellett, hogy a Háttérkép funkció a legtöbb fényképformátummal képes együttműködni, Önnek lehetősége van az egyéni fényhatások létrehozására a feltöltött fénykép kontrasztarányát megváltoztatva. Nincs többé unalmas üdvözlő képernyő a DVD lejátszó bekapcsolásakor. A Háttérkép egy könnyen használható és mókás funkció bárki számára.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: