Fidelio

  Philips Fidelio

  Vezeték nélküli, surround házimozi-hangsugárzók

  Sztereóról surround hangzásra másodpercek alatt

  A Philips Fidelio E6 vezeték nélküli házimozi-hangsugárzók a leválasztható hangsugárzók és a mélynyomó segítségével surround hangzást nyújtanak. A dedikált center hangszóró tiszta hangot biztosít. A Google Cast és a Spotify Connect szolgáltatással zavartalanul élvezheti a zenelejátszást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio Vezeték nélküli, surround házimozi-hangsugárzók

5.1 csat., vez. nélk. surround hangzás, Google Cast és Spotify Connect, HDMI 4K-2K, Térbeli kalibrálás E6/12 Hasonló termékek

Sztereóról surround hangzásra másodpercek alatt

Google Cast™ és Spotify Connect szolgáltatással

 • Surround hangzás, igény szerint - levehető, vezeték nélküli surround hangsugárzók

  Surround hangzás, igény szerint - levehető, vezeték nélküli surround hangsugárzók

  Merüljön el érzékeivel a kiváló surround hangzás hallgatásában, amikor csak szeretné. Egyszerűen válassza le a vezeték nélküli hangsugárzókat a bal és jobb oldali fő hangsugárzó egységekről, és helyezze el őket a szoba túlsó felén, így máris többcsatornás surround hangzással hallgathatja játékait és filmjeit. Ha vége az akciójeleneteknek, helyezze vissza a hangsugárzókat a zenehallgatáshoz és a TV-műsorokhoz. A szabadalmaztatott, vezeték nélküli technológiának, és az egyedi frekvencián működő surround hangsugárzóknak köszönhetően nincs hálózati interferencia. Az eredmény egy teljesen vezeték nélkül működő surround rendszer, maradéktalan hangminőséggel zenéhez és filmekhez.

 • Dedikált center hangszóró a páratlan tisztaságú hangért

  Dedikált center hangszóró a páratlan tisztaságú hangért

  A kifejezetten a beszédfrekvenciákra tervezett center hangszóró a képernyő közepéhez rögzíti a párbeszédet, így javul a beszédpozicionálás és a tisztaság, elősegítve ezzel, hogy Ön igazán elmerülhessen a filmek nyújtotta élményben.

 • Térbeli kalibrálás

  Térbeli kalibrálás

  Egyedülálló újító laborunk szakemberei speciális térbeli kalibrálási funkciót fejlesztettek ki, amely a lehető legkiegyenlítettebb hangzást biztosítja, függetlenül attól, hogy hol helyezték el a helyiségben a hátsó hangsugárzókat. Ha a funkciót elindítja, az egy speciálisan megtervezett hangjel segítségével megkeresi mindegyik hátsó hangsugárzót. Ezután a megszerzett adatokat felhasználva meghatározza a hangsugárzók adott elhelyezéséhez a legjobb hangkiegyenlítést, és ennek megfelelően beállítja minden egyes hangsugárzó hangját. Ennek köszönhetően a zenét hallgató személy még akkor is élvezheti a megfelelően kiegyenlített hangzást, ha a hangsugárzók nem az ideális pozícióba lettek elhelyezve.

 • Továbbítson egyszerűen zenét a telefonjáról a hangsugárzóra a Google Cast segítségével

  Továbbítson egyszerűen zenét a telefonjáról a hangsugárzóra a Google Cast segítségével

  Kiváló minőségű, zavartalan lejátszás a kedvenc zenealkalmazásaival. A soundbar beépített eleme a Google Cast, így kedvenc zenealkalmazásait könnyedén megszólaltathatja hangsugárzóin. Átsugározhatja tartalmait iPhone®, iPad®, Androidos telefonjáról vagy táblagépéről, Mac® és Windows® laptopjáról vagy Chromebookjáról.

 • Philips társalkalmazás az egyszerű hálózatbeállításhoz

  Philips társalkalmazás az egyszerű hálózatbeállításhoz

  A Philips HCWeSet Manager alkalmazással csatlakoztathatja a hangsugárzóit otthoni, vezeték nélküli hálózatához, és már élvezheti is a kiváló minőségű hangzást és a zavartalan lejátszást, kedvenc alkalmazásain keresztül*. *Mielőtt vezeték nélkül továbbíthatna zenét a zenealkalmazásokból, telepítenie kell a Philips HCWeSet Manager alkalmazást a hálózat beállításához, valamint a szolgáltatáshoz és az adatkezeléshez tartozó szerződések elfogadása miatt. *A Spotify-ról való zenetovábbításhoz szüksége lesz a Spotify Premiumra a Connect használatához

 • Spotify Connect a gondtalan alkalmazás-élményhez

  Spotify Connect a gondtalan alkalmazás-élményhez

  A Spotify Connect segítségével egyszerűen böngészhet, fedezhet fel és játszhat le zenét a ház minden szobájában, okostelefonját távvezérlőként felhasználva. A közvetlen Spotify-kapcsolattal egyenesen a felhők közül indíthatja a zenét, így okoskészülékén telefonálhat, videózhat, és akár a hatókörből is kiléphet, a zene nem fog megszakadni. Mindez ráadásul az akkumulátort is kíméli, a zenére felhasznált energia minimális. Természetesen a Spotify minden nagyszerű funkcióját megtalálja, az előre elkészített listáktól a nagy felbontásig. Mindent, ami az új számok felfedezéséhez és legélvezetesebb megszólaltatásához szükséges lehet.

 • HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  A HDMI 4K2K magába foglalja a HDMI 1.4 szabványt. Ez további támogatást nyújt az Ultra HD (UHD) felbontású videotartalomhoz. Ez jelenleg a 4K-ra utal, ami maximálisan 4096 képpont széles és 2160 képpont magas, vagyis a felbontást tekintve a normál 1080p HD kijelző méretének a négyszerese. A kifejezés egy valamivel alacsonyabb 4K felbontást is magába foglal, amely 3840 képpont széles és 2160 képpont magas. A HDMI 1.4 mindkét formátumot támogatja. A 4K kijelzők a csúcskategóriás házimozi-rendszereket a valódi mozik szintjére emelik. Annak érdekében, hogy a hangsugárzók már a jövő vívmányaihoz is alkalmazkodjanak, a szabványt a 4K TV fejlődéséhez igazítottuk.

 • Dolby Digital és Pro Logic II surround hangzás

  Dolby Digital és Pro Logic II surround hangzás

  A beépített Dolby Digital dekóder miatt nem szükséges külső dekóder, mivel ez a dekóder feldolgozza az audioinformációk mind a hat csatornáját, így surround hangzást, valamint meghökkentően valószerű hanghatásokat hoz létre és dinamikus élményt biztosít. A Dolby Pro Logic II bármely sztereó forrásból ötcsatornás surround hangzást állít elő.

 • A kiváló minőségű puha dóm magashangszórók kristálytiszta hangot produkálnak

  A kiváló minőségű puha dóm magashangszórók kristálytiszta hangot produkálnak

  A Philips Crystal Clear Sound technológiájának köszönhetően most a hangzás minden részletére odafigyelhet, és oly módon hallhatja a zenét, ahogy az előadóművész vagy a karmester megszólaltatni kívánta. A Crystal Clear – akár akciófilmről, musicalről vagy élő koncertről van szó – pontosan, hűen, torzításmentesen reprodukálja a hangforrás hangját. A Philips házimozi-rendszerek kristálytiszta hangzást biztosító technológiája a lehető legkevesebb hangfeldolgozással igyekszik megőrizni az eredeti hanganyag tisztaságát. Ennek eredményeképpen a hallgató tökéletes hangélményben részesülhet.

 • Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • 5.1 Multi-channel rendszer a valóban magával ragadó surround hangzásért

  Az E6 készülék 5.1 csatornás és 6 beépített erősítővel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően kiváló hangminőséget biztosít. Az 5.1-es rendszer a szokásos hangszórócsatornákat és konfigurációt használja, rendelkezik bal és jobb elülső (front) csatornával, egy középső (center) csatornával, két surround csatornával és egy mélynyomóval. Támogatja a Dolby Digital Pro-logic 2 rendszert.

 • Különálló hordozható hangsugárzók sztereó párosítással

  Mindkét levehető Philips Fidelio B6 hangsugárzó valóban önálló Bluetooth-modullal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy bárhol elhelyezhetők a lakásban vagy azon kívül, ezzel teljes szabadságot nyújtva a zene élvezetében. Mindegyik hordozható hangsugárzó bárhol elhelyezve erőteljes hangzást biztosít. Szimpla Bluetooth hangsugárzóként vagy egy pár sztereó, vezeték nélküli Bluetooth hangsugárzóként is használhatja őket.

Összes specifikációt mutat
 • A hangsugárzóhoz Spotify Premium előfizetés szükséges.
 • A zeneszolgáltatás elérhetősége az adott országtól függ. A részletekért látogassa meg a szóban forgó zeneszolgáltatás weboldalát.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: