Hordozható MP3-CD lejátszó

  Játék+Zene, Nagyvárosi cucc

  Egyedi hordozható MP3-CD lejátszó öt szórakoztató játékkal. Magic ESP – extra védelem a kihagyások és ugrások ellen.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Játék+Zene, Nagyvárosi cucc

MP3, 10 órányi zene egyetlen MP3-CD lemezen

 • MP3-CD lejátszás – MP3 lejátszása, mint a normál audió-CD

  Az MP3 az „MPEG 1 Audio layer-3” rövidítése. Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel a hatalmas digitális zenei fájlok tized akkora méretre csökkenthetők hangminőségük radikális romlása nélkül. Az MP3 vált a világhálón használt szabványos hangtömörítési formátummá, amely a hangfájlok könnyű és gyors átvitelét teszi lehetővé.

 • Magic ESP™ az rázkódásmentes zenéért

  A Magic Electronic Skip Protection™ biztosítja az rázkódásmentes zenét akkor is, ha az MP3-CD lejátszó rázkódik. Az ilyen eszközökben egy elektronikus tároló van, amely olyan formátumokat tud tárolni, mint az MP3, WMA és CDDA. A lejátszás alatt a zene folyamatosan a tárolóba kerül. Ha az eszköz rázkódik, a tárolóban lévő zenét játssza le, amíg a lézernek nem sikerül arra a pontra fókuszálnia, ahol a rázkódás bekövetkezett, és ahonnan a tároló feltöltését folytatja. A Magic Electronic Skip Protection™ hosszan tartó rázkódás elleni védelmet kínál, a digitális audió fájl bit mélységétől függően.

 • ID3 Tag támogatás CD-lejátszás közbeni információkereséshez

  Az ID3 Tag támogatású lejátszókon LCD képernyő van, amelyen egy szöveg kiírja az előadó nevét és az éppen játszott műsorszám címét, hogy a lejátszón könnyen be lehessen azonosítani a dalokat. Mindkettő numerikus és szöveges információt mutat könnyen olvasható formában, hogy az előadó neve és a szám címe kényelmesen látható legyen. Az ID3 Tag támogatással gyorsan és könnyen meg lehet keresni MP3-CD vagy WMA-CD lemezeken a számokat, illetve el lehet igazodni közöttük.

 • CD, CD-R és CD-RW lemezek lejátszása

  A Philips termékei köztudottan a legtöbb kapható lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy Ön CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgasson zenét. Egyetlen CD lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatja az audiokészülékén. A CD-R lemezekre egyszer lehet felvenni, majd bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezekre felvétel készíthető, majd többször újraírható, és a kompatibilis audió-CD lejátszókon lejátszható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: