MiniVac

  Kézi porszívó

  A világ első antiallergén kézi porszívója a Philipstől

  A 12 V-os Philips FC6093/01 MiniVac, HEPA-szűrővel felszerelt autós porszívó, amely még a legfinomabb port is összegyűjti. Ideális kombináció az autó és az otthon tisztítására. Az akkumulátornak köszönhetően bárhol használható, az autós csatlakozó pedig további időt biztosít az autó kitakarítására. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A világ első antiallergén kézi porszívója a Philipstől

Ideális autója és otthona tisztítására

 • Környezetbarát NiMH akkumulátor, hosszabb idejű működés

  Környezetbarát NiMH akkumulátor, hosszabb idejű működés

  Az NiMH akkumulátorok környezetbarát termékek. Egyik részük sem tartalmaz mérgező anyagot, így nem károsítják a környezetet. Ezen kívül az NiMH akkumulátorok energiája hosszan tartó működést biztosít.

 • HEPA szűrő a finom por összegyűjtésére

  HEPA szűrő a finom por összegyűjtésére

  A HEPA szűrőnek köszönhetően a finom por és a mikroszkopikus méretű allergének a porgyűjtő kamrában maradnak.

 • Rendkívül csendes

  Rendkívül csendes

  A nagyteljesítményű motorral felszerelt Philips kézi porszívó különleges, áramvonalas kivitelezésének köszönhetően rendkívül halk. A kellemes zajszintnek köszönhetően tetszése szerint, bármikor takaríthat.

 • Egy lépésben lepattintható szívófej, mosogatógépben tisztítható

  Egy lépésben lepattintható szívófej, mosogatógépben tisztítható

  A Philips kézi porszívó könnyen és gyorsan üríthető, higiénikusan tisztítható. A Philips kézi porszívó szívófeje egy mozdulattal lepattintható, így a porszívó a piszok érintése nélkül is üríthető. Szükség esetén a szívófej mosogatógépben tisztítható. Így mindig megőrizhető a porszívó tisztasága.

 • Kefés szívófej, hajlékony réstisztító és autós csatlakozó

  Kefés szívófej, hajlékony réstisztító és autós csatlakozó

  Az újratölthető (12 V-os) akkumulátorral rendelkező Philips mini porszívó tartalmaz egy különleges, a korlátlan működési idő érdekében autós csatlakozóval ellátott, autós takarító készletet, így egy menetben is teljesen kitakaríthatja autóját. Ehhez a modellhez tartozik egy extra hosszú, rugalmas réstisztító szívófej is az autóülések és más nehezen elérhető helyek egyszerű tisztításához.

 • Körkörös légáram és 2 szintű szűrőrendszer

  Körkörös légáram és 2 szintű szűrőrendszer

  A Philips MiniVac kézi porszívó körkörös légárama a szennyeződéseket belül keringeti, így biztosítva az optimális, magas szívóerőt és a tartós tisztítási eredményt. 2-szintű szűrőrendszere biztosítja, hogy a már bekerült szennyeződés nem kerülhet ki. Az első szűrő a szennyeződések nagy részét fogja fel, míg a redőzött második szűrő a finomabb porszemcséket zárja magába.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: