MiniVac

Kézi porszívó

  MiniVac

  Kézi porszívó

  Tisztítsa úgy az autóját, ahogy azelőtt soha

  Hatékonyabb tisztítást élvezhet a Philips MiniVac 12 V-os kézi porszívóval az autójában. A 2 fázisú, porzsák nélküli körkörös légáram hosszan tartó teljesítményt biztosít, az aerodinamikus kialakítású szívófej pedig kitűnő porgyűjtést tesz lehetővé. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

MiniVac Kézi porszívó

12 V-os, autós, Porzsák nélküli, körkörös rendszerű, 5 tartozék és tárolótáska, Autós (autós csatlakozóval) FC6141/01 Hasonló termékek

Tisztítsa úgy az autóját, ahogy azelőtt soha

Porzsák nélkül, körkörös légáram, aerodinamikus szívófej

 • 2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  A porzsák nélküli porszívó körkörös légárama a szennyeződéseket belül keringeti, így biztosítva az optimális, magas szívóerőt és a tartós tisztítási eredményt. 2-szintű szűrőrendszere biztosítja, hogy a már belülre került szennyeződés ne kerülhessen ki. Az első szűrő a szennyeződések nagy részét fogja fel, míg a redőzött második szűrő a finomabb porszemcséket zárja magába.

 • Aerodinamikus kialakítású szívófej a hatékonyabb porgyűjtésért

  Aerodinamikus kialakítású szívófej a hatékonyabb porgyűjtésért

  A Philips MiniVac aerodinamikus kialakítású szívófeje biztosítja az optimális porgyűjtést, még a legfinomabb porszemek esetében is. A szívófej ergonomikus kialakítása révén segít a legnehezebben elérhető területek porszívózásában is.

 • Autós csatlakozó a korlátlan használatért

  Autós csatlakozó a korlátlan használatért

  A Philips MiniVac autós porszívó ideális az autó tisztítására, mivel a szivargyújtó csatlakozójának köszönhetően az autó legnehezebben elérhető helyeinek tisztítására is alkalmas anélkül, hogy a MiniVac töltésével kellene bajlódni. Tehát mindig készen áll a használatra!

 • Optimális fogást biztosító markolat

  Optimális fogást biztosító markolat

  A Philips Mini Vac hurkos fogantyúja tökéletes fogást biztosít. A Mini Vac készüléket tetszőleges módon foghatja. A puha gumiburkolat kellemes tapintású és biztonságos fogást nyújt.

 • Tárolótáska az autóban való tároláshoz

  Tárolótáska az autóban való tároláshoz

  A tárolótáska segítségével az összes tartozékot és az autós csatlakozót egy helyen tarthatja, hogy mindig kéznél legyen az autó takarításához szükséges minden eszköz.

 • Tartozékok széles listája bármilyen célra

  Tartozékok széles listája bármilyen célra

  A Philips MiniVac tartozékok széles körben hozzáférhetők, ezáltal a legkisebb erőfeszítéssel tisztíthatja otthonát és autóját. Tartozik hozzá kicsi és nagy kefe, kicsi és nagy réstisztító, valamint egy hosszú cső, mellyel még a legnehezebben elérhető helyek is tisztíthatók. Mivel mindent egyben tartalmaz, ideális kombinációt nyújt a lakás és az autó tisztítására!

 • 12 V-os használatra alkalmas, autós csatlakozóval

  A Philips MiniVac porszívó autóhoz csatlakoztatása az erre szolgáló kábellel 12 V áramot biztosít, mely optimális tisztítási teljesítményt tesz lehetővé.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: