MiniVac

  Kézi porszívó

  Napról napra egyre inkább környezetbarát

  A Philips MiniVac EnergyCare 10,8 V-os porszívó könnyű és nagy teljesítményű, tartósabb lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. A hatékony töltőrendszer leállítja a töltést, amikor az akkumulátor feltöltődik, így nem vész kárba az energia. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

MiniVac Kézi porszívó

10, 8 V akkus (lítiumion), Porzsák nélküli, körkörös rendszerű, Réstisztító és kefés szívófej, ECO FC6148/01 Hasonló termékek

Napról napra egyre inkább környezetbarát

Akár 70%-os energiamegtakarítás hatékony töltéssel*

 • Tartós és könnyű lítium-ion akkumulátor

  Tartós és könnyű lítium-ion akkumulátor

  A Philips kézi porszívó nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátorai tartósabbak, mint a normál nikkel-kadmium akkumulátorok. A lítium-ion akkumulátorok nagyon könnyűek, így a takarítás is élvezetesebb.

 • Töltőállvány kefés szívófejjel és réstisztító fejjel

  Töltőállvány kefés szívófejjel és réstisztító fejjel

  A MiniVac porszívó töltőállványán kefés és réstisztító szívófej egyaránt található. A kefés szívófej garantálja a kényes felületek biztonságos tisztítását, a réstisztító szívófejjel pedig a legnehezebben hozzáférhető helyeket is elérheti.

 • Ha az akkumulátorok fel vannak töltve, a töltőrendszer kikapcsol

  Ha az akkumulátorok fel vannak töltve, a töltőrendszer kikapcsol

  A hatékony töltőrendszer automatikusan kikapcsol, amikor az akkumulátorok teljesen feltöltődtek. Az áramfogyasztás energiatakarékossági célból leáll. Más töltőrendszerek rendszerint akkor is folytatják a töltést, mikor az akkumulátorok már fel vannak töltve, így energiát pazarolnak.

 • 2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  A porzsák nélküli porszívó körkörös légárama a szennyeződéseket belül keringeti, így biztosítva az optimális, magas szívóerőt és a tartós tisztítási eredményt. 2-szintű szűrőrendszere biztosítja, hogy a már belülre került szennyeződés ne kerülhessen ki. Az első szűrő a szennyeződések nagy részét fogja fel, míg a redőzött második szűrő a finomabb porszemcséket zárja magába.

 • Aerodinamikus kialakítású szívófej a hatékonyabb porgyűjtésért

  Aerodinamikus kialakítású szívófej a hatékonyabb porgyűjtésért

  A Philips MiniVac aerodinamikus kialakítású szívófeje biztosítja az optimális porgyűjtést, még a legfinomabb porszemek esetében is. A szívófej ergonomikus kialakítása révén segít a legnehezebben elérhető területek porszívózásában is.

 • Optimális fogást biztosító markolat

  Optimális fogást biztosító markolat

  A Philips Mini Vac hurkos fogantyúja tökéletes fogást biztosít. A Mini Vac készüléket tetszőleges módon foghatja. A puha gumiburkolat kellemes tapintású és biztonságos fogást nyújt.

 • Egy lépésben lepattintható szívófej az egyszerű kiürítéshez

  Egy lépésben lepattintható szívófej az egyszerű kiürítéshez

  A Philips MiniVac porszívó egyszerűen és gyorsan üríthető, és higiénikusan tisztítható. A Philips MiniVac porszívó szívófeje egyetlen mozdulattal leválasztható, így az ürítéskor nem kell érintkezni a benne lévő porral.

Összes specifikációt mutat
 • a korábbi Philips FC6050 típussal összehasonlítva. Philips Consumer Lifestyle belső teszt, 2007.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: