Bezárás Kép letöltése

Képek

Akár 20%-kal nagyobb energiamegtakarítás*

A Philips EasyLife EnergyCare porszívóval az alapos takarítás elvégzése közben is energiát takaríthat meg. A nagy hatékonyságú motor ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint egy 2000 W porszívó, de 20%-kal kevesebb energiát használ el. Környezetbarát megoldások mindennap!

Összes díj megtek.
* Ajánlott kiskereskedelmi ár

Termékfunkciók

 • 2000 W teljesítmény 20%-kal kevesebb energiafelhasználással

  A nagy hatékonyságú motor ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint egy 2000 W-os porszívó, 20%-kal kevesebb energiafogyasztás mellett.

 • Hosszú, 10 m-es mozgásteret biztosító vezeték

  A hosszú vezetéknek köszönhetően a nagyobb helyiségek takarítása közben sem kell megállnia. A készülék több mint 10 méteres vezetékkel rendelkezik.

 • HEPA szűrő a kimeneti levegő hatékony szűréséhez

  Ez a HEPA szűrő kiszűri a légzőszervi megbetegedésekért felelős, mikroszkopikus méretű allergéneket. A hatékony szűrés fenntartása érdekében félévente cserélje ki a HEPA szűrőt.

 • 3 literes s-bag porzsák a hosszantartó teljesítményért

  A nagy űrtartalmú Philips porzsák lehetővé teszi porszívója porzsákjának optimális kihasználását, így Önnek ritkábban kell porzsákot cserélnie a készülékében.

 • Lágy tisztítósörtéket tartalmazó parkettafúvóka a karcolás elleni védelemhez

  Ennek a kimondottan kemény padlók gondos ápolásához tervezett, lágy tisztítósörtékkel ellátott szívófejnek köszönhetően többé nem kell tartani attól, hogy megkarcolódik a padló.

 • Maximum 375 W szívóerőt biztosító 1400 W motor

  A nagy erejű, 1400 W-os motor legfeljebb 375 W szívóerőt termel, amely azonos takarítási eredmény mellett alacsonyabb energiafogyasztást jelent.

* A 2000 W-os porszívóval összehasonlítva. Philips belső mérési eredmények, 2010.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: