További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/f/fc8457_92/fc8457_92_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  PowerLife

  Porzsákos porszívó

  Maximális teljesítmény

  Kiváló eredmény minden padlótípuson a Philips PowerLife porszívóval az egyedülálló TriActive szívófejnek köszönhetően. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Maximális teljesítmény

Alacsonyabb energiafogyasztás

 • 3 literes s-bag porzsák a hosszan tartó teljesítményért

  A nagy űrtartalmú Philips porzsák lehetővé teszi porszívója porzsákjának optimális kihasználását, így Önnek ritkábban kell porzsákot cserélnie a készülékében.

 • A kis súlyú teleszkópos alumíniumcső kényelmessé teszi a takarítást

  A kis súlyú alumíniumcsöves porszívót kényelmes hordozni és használni. A kétrészes teleszkópos csövet egyszerűen beállíthatja az Önnek megfelelő magasságba.

 • Az extra hosszú ergonomikus markolatnak köszönhetően minden sarkot elér

  Az ergonomikus kialakítású markolatot igazán kényelmes használni. Extra hosszú kialakításának köszönhetően a nehezen elérhető helyeken is tisztaságot varázsolhat.

 • A TriActive szívófej 3 tisztítási műveletet végez el egyszerre

  A TriActive szívófej 3 tisztítási műveletet végez el egyszerre: 1) Speciális talpával gyengéden a szőnyeg szálai közé hatolva a szálak tövéből is eltávolítja a port. 2) az elején lévő nyíláson át a nagyobb szennyeződéseket is felszippantja. 3) A bal és jobb oldalsó levegőcsatornái felszedik a közvetlenül a bútorok és a fal mellett lévő port és piszkot is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: