SmartPro Active

  Robotporszívó

  Alapos tisztítás könnyedén

  A Philips SmartPro Active robotporszívóra rábízhatja a takarítást. Az intelligens érzékelési rendszernek (Smart Detection System) köszönhetően a robot optimalizálja a tisztítási stratégiát otthonhonának alapos tisztítása érdekében. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

SmartPro Active Robotporszívó

3 lépéses tisztítási rendszer, 120 perces működési idő, Rápattintható törlőegység, Virtuális fal FC8820/01 Hasonló termékek

Alapos tisztítás könnyedén

Intelligens érzékelési rendszerrel és 3 lépéses tisztítással

 • Az infravörös szenzorok érzékelik és elkerülik az akadályokat

  Az infravörös szenzorok érzékelik és elkerülik az akadályokat

  Az új Philips robotporszívó 6 infravörös szenzorral rendelkezik az akadályok, mint például falak, lámpák és vezetékek érzékeléséhez és elkerüléséhez, ezért gondosan tisztítja meg a padlót. Végezetül zavaró tényezők nélkül élvezheti a tiszta otthont.

 • Automatikusan visszatér a bázisállomásra a töltés miatt

  Automatikusan visszatér a bázisállomásra a töltés miatt

  Amikor a Philips robotporszívó akkumulátora már majdnem lemerül, automatikusan a dokkolóegységhez megy, hogy feltöltse magát, így készen fog állni a következő tisztítási műveletre.

 • A heti tisztítás ütemezése

  A heti tisztítás ütemezése

  A készülék heti ütemezési funkcióval rendelkezik, így egy héttel előre beprogramozhatja a következő tisztítási műveletet. Egy nap kivételével lehetősége van minden napra más időpontot beállítani. A robot akkor is működésbe lép, amikor Ön nincs otthon, így tiszta Ön otthonba térhet haza.

 • Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor a 120 perces működési időhöz

  Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor a 120 perces működési időhöz

  A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátort hosszabb élettartam és rövidebb töltési idő jellemzi, mint a hagyományos akkumulátorokat. Az új robotporszívó akár 120 percig is működik.

 • 3 lépéses tisztítási rendszer száraz törlés funkcióval

  3 lépéses tisztítási rendszer száraz törlés funkcióval

  Először két hosszú kefe söpri a piszkot és a port a robot útvonalára. Ezt követően a szívófej a nagy teljesítményű motornak köszönhetően felszívja a piszkot és a port. Végül a felpattintható törlőlap még hatékonyabbá teszi a takarítást a padlón lévő legfinomabb por feltörlésével.

 • Az alaposabb tisztítás érdekében a robot érzékeli a legpiszkosabb területeket

  Az alaposabb tisztítás érdekében a robot érzékeli a legpiszkosabb területeket

  A porérzékelő funkció által a robot automatikusan felismeri azokat a területeket, ahol felhalmozódik a por, így az alaposabb tisztítás érdekében pár másodperccel tovább marad ott.

 • A kontúrkövető szívófej alkalmazkodik az egyenetlen padlóhoz

  A kontúrkövető szívófej alkalmazkodik az egyenetlen padlóhoz

  A robotporszívó mozgatható szívófejjel rendelkezik, mely követi a padló, a szőnyeg, a lábtörlő stb. kontúrjait a pontos takarítási eredmény biztosítása érdekében.

 • 4 takarítási üzemmód a különféle területeknek megfelelően

  4 takarítási üzemmód a különféle területeknek megfelelően

  A 4 takarítási üzemmód alkalmazkodik az otthonában lévő különböző területekhez. A z-típusú üzemmód párhuzamos cikkcakk mintázatban mozgatja a robotot, amikor egy viszonylag nagyobb területet fedez fel. A pattogás üzemmódban egyenes vonalban halad a robot, és amikor nekiütközik egy tárgynak, egy másik véletlenszerű irányba indul el. A spirál üzemmód azt jelenti, hogy a robot egy egyre növekvő sugarú spirális görbe mentén halad. A falkövető üzemmódban a robot a fal közelében és azzal párhuzamosan takarít.

 • TURBO szívás üzemmód az intenzív tisztításhoz

  TURBO szívás üzemmód az intenzív tisztításhoz

  Turbo szívás üzemmód az intenzív tisztításhoz.

 • Távvezérlő a robot távolról történő irányításához

  Távvezérlő a robot távolról történő irányításához

  A távvezérlővel távolról is irányíthatja a robotporszívót, és különféle műveleteket hajthat végre. Elindíthatja, leállíthatja, bármilyen irányba vezérelheti a robotot, vagy visszaküldheti a dokkolóegységhez, vagy módosíthatja a takarítási útvonalat.

 • Virtuális fal, mely távol tartja a robotot a nem kívánt területektől

  Virtuális fal, mely távol tartja a robotot a nem kívánt területektől

  A virtuális fal egy láthatatlan sorompót hoz létre, amin a robot nem haladhat át. A láthatatlan sorompóval egy adott szobára vagy területre lehet korlátozni a robot működését, és meg lehet akadályozni, hogy túl közel kerüljön az elektromos vagy számítógép-kábelekhez, kényes tárgyakhoz a padlón stb. A virtuális fal körülbelül 2 méterig terjed ki.

 • Az intelligens érzékelési rendszer (Smart Detection System) a környezethez igazítja a tisztítást

  Az új robotporszívó intelligens érzékelési rendszerrel (Smart Detection System) rendelkezik, ami intelligens chipekből, akár 25 érzékelőből, egy giroszkópból és egy gyorsulásmérőből áll, ami által a robot önállóan tud tisztítani. A robot felméri a környezetet, és kiválasztja a megfelelő tisztítási stratégiát, hogy a lehető leggyorsabban takarítsa ki az otthonát. A robot nem akad el, és szükség esetén visszatér a dokkolóegységhez.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: