• Adatmegosztás és -szállítás

    USB 2.0 High-speed

    USB flash meghajtó

    FM01FD00B/00 Hasonló termékek

    A Philips silver edition USB flash meghajtóval adatai könnyen megoszthatók és szállíthatók. Az 1 GB kapacitásnak köszönhetően nagy dokumentumokat, kép- és zenei fájlokat cserélhet és oszthat meg a PC vagy laptop USB-portja segítségével. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Adatmegosztás és -szállítás

Fájlok cseréje egy pillanat alatt!

  • 1 GB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

    Az 1 GB hasznos kapacitásnak köszönhetően nagyobb méretű fájlokat, például dokumentumokat, zenefájlokat és képeket tárolhat, cserélhet és oszthat meg a számítógép vagy a laptop USB-portján keresztül.

  • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

    A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

  • Fájlszinkronizálás a teljes számítógép és az UFD között

    A számítógép összes fájljának szinkronizálásával bárhol néhány kattintással hozzáférhet a dokumentumaihoz, és dolgozhat rajtuk.

  • Az összes fájlra érvényes, automatikus fájltömörítés helytakarékos megoldás

    Növelje a szabad tárhelyet az USB flash meghajtón elhelyezett összes fájl automatikus tömörítésével

  • Védje jelszóval a fontos személyes adatait

    A 256 bites AES-titkosítással ellátott jelszavas védelemnek köszönhetően egyetlen jelszóval megvédheti értékes személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől.

  • A Lost & Found információkkal visszakaphatja az elvesztett meghajtót

    Ez a különleges szolgáltatás lehetővé teszi a kapcsolatfelvételi információk (pl. lakcím, telefonszám és e-mail cím) megadását az USB flash meghajtón, ezért ha elveszíti, a megtaláló visszaküldheti azt önhöz.

  • Speciális és egyszerűen használható előtelepített szoftverrel

    A csomag teljes szoftvercsomagot is tartalmaz, amely automatikusan fut az USB flash meghajtóról, és olyan hasznos szolgáltatásokat tesz elérhetővé, mint a jelszavas védelem, fájlszinkronizálás, adattömörítés, USB lost & found funkció és USB-információ. Ezenkívül megtalálható benne a Portable Microsoft Outlook Express 30 napos próbaverziója, a Kedvencek szinkronizálása és a nyomkövetés nélküli böngészés.

  • A működésjelző fájlmásolás közben világít

    A kellemes fényjelzés azt mutatja, hogy a meghajtó csatlakozása és működése megfelelő. Gyorsabban villog, ha fájlok másolása van folyamatban a memóriába / -ból.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: