Swarovski

Swarovski

USB-memóriakulcs

  Swarovski

  USB-memóriakulcs

  Leheljen lelket adataiba

  Egyedülálló funkcionalitás. Sziporkázó fantázia. A Philips és a Swarovski közötti szenzációs kapcsolat mostantól az élvezetek új magasságába repíti a technológiát. A kollekció neve: Active Crystals. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Swarovski Active Crystals USB-memóriakulcs

Lock Out, 1 GB-os FM01SW80/00 Hasonló termékek

Leheljen lelket adataiba

dokumentumokhoz, képekhez és zenéhez

 • Ceralun foglalatú, ezüst árnyalatú kristályok

  A Ceralun foglalatú, ezüst árnyalatú kristályoknak köszönhetően a stílus és az egyszerűség elegánsan, kristályfényben ötvöződik. Ha a „hasznos” jelző nem elég, az új Active Crystals USB-memóriakulcs lelket lehel az adatmegosztásba.

 • Stílusos ékszer gyönyörű, fényes rozsdamentes acélkeretbe foglalva

  Egyedülálló funkcionalitás a fantázia sziporkázó világában. A stílusos és értékes kivitelezésű új Active Crystals USB-memóriakulcs fényes rozsdamentes acélból készült.

 • Gyönyörű hordtáska értékes USB-memóriakulcsának védelméhez

  Rögzítse az Active Crystals USB-memóriakulcsot kézitáskájához, és viselje stílusos amulettként. Értékes Active Crystals USB-memóriakulcsának védelméhez és tárolásához egy különleges tervezésű hordzacskót is kézhez kap.

 • 1 GB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

  Az 1 GB hasznos kapacitásnak köszönhetően nagyobb méretű fájlokat, például dokumentumokat, zenefájlokat és képeket tárolhat, cserélhet és oszthat meg a számítógép vagy a laptop USB-portján keresztül.

 • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

  A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

 • Akár 250 dal és 1000 fotó megosztása és tárolása

  Ezt a stílusos ékszert úgy tervezték, hogy képes legyen akár 250 dal és 1000 kép megosztására, így valóban ideális, személyes, nagyteljesítményű hordozható eszköz. Rendkívül könnyű és kényelmes megoldást kínál a gyermekei képeit magánál tartó anyukának és a fájlokat tároló üzletasszonyoknak egyaránt.

 • Speciális tervezésű, egyszerűen használható szoftverrel ellátva

  Teljes szoftvercsomag, mely automatikusan fut az Active Crystals USB-memóriakulcsról. Hozzáférést biztosít olyan hasznos funkciókhoz mint a fájlszinkronizálás és az automatikus fájltömörítés.

 • Védje jelszóval a fontos személyes adatait

  A 256 bites AES-titkosítással ellátott jelszavas védelemnek köszönhetően egyetlen jelszóval megvédheti értékes személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: