USB 2.0 High-speed

  USB flash meghajtó

  Fájlok megosztásához, tárolásához és védelméhez

  Tetszetős külső, nagy teljesítmény és átgondolt tervezés - mindez egyesül az Ön tenyerében lévő eszközben. A Philips vintage edition USB flash meghajtó fényes kivitelezésű, extra vonzerőként pedig olyan hasznos jellemzőkkel rendelkezik, mint a rögzített védősapka. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fájlok megosztásához, tárolásához és védelméhez

– az Ön értékes adataiért

 • Divatos és különleges kivitel, szép forma és sima vonalak

  Sima vonalaival és puha gumi felületével a Philips USB flash meghajtó különlegesen tetszetős megjelenésű eszköz.

 • A tartozék védősapkának a meghajtón a helye, soha ne veszítse el azt!

  Az USB-csatlakozót védő sapka a termékhez van erősítve; így akkor is a helyén marad, ha a meghajtót nem használja, azaz lehetetlen elveszíteni.

 • A működésjelző fájlmásolás közben világít

  A kellemes fényjelzés azt mutatja, hogy a meghajtó csatlakozása és működése megfelelő. Gyorsabban villog, ha fájlok másolása van folyamatban a memóriába / -ból.

 • Speciális és egyszerűen használható előtelepített szoftverrel

  A csomag teljes szoftvercsomagot is tartalmaz, amely automatikusan fut az USB flash meghajtóról, és olyan hasznos szolgáltatásokat tesz elérhetővé, mint a jelszavas védelem, fájlszinkronizálás, adattömörítés, USB lost & found funkció és USB-információ. Ezenkívül megtalálható benne a Portable Microsoft Outlook Express 30 napos próbaverziója, a Kedvencek szinkronizálása és a nyomkövetés nélküli böngészés.

 • 4 GB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

  A 4 GB kapacitás hasznos nagyobb méretű vagy nagyobb mennyiségű fájl PC vagy laptop USB-portján keresztül történő cseréjekor és megosztásakor.

 • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

  A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

 • Védje jelszóval a fontos személyes adatait

  A 256 bites AES-titkosítással ellátott jelszavas védelemnek köszönhetően egyetlen jelszóval megvédheti értékes személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: