USB 2.0 High-speed

  USB flash meghajtó

  Stílusos tárolás személyes fájljainak

  A levéltárcájába is tökéletesen beleillő, hitelkártya-kialakítású eszköz mindenkit elkápráztat majd környezetében. A tetszetős külsejű, keskeny Philips USB flash kártyával értékes adatai mindig Önnel lehetnek; nagyméretű fájlokat cserélhet és oszthat meg másokkal. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Stílusos tárolás személyes fájljainak

Kápráztassa el ismerőseit!

 • Exkluzív USB flash eszköz – hitelkártya méretben

  Ez a lenyűgöző USB flash kártya ideális az adatmegosztáshoz. Értékes adatai mindig Önnel lehetnek, hiszen a hitelkártya méretű eszköz akár levéltárcájában is elfér.

 • Divatos, 3 mm keskeny, alumínium ház

  Az USB flash meghajtó felső kategóriás alumínium háza divatos, modern külsőt kölcsönöz az USB flash kártya meghajtónak. Az adatok tárolása és megosztása valóban lenyűgöző.

 • Praktikus kialakítása miatt irattárcában is tökéletes elfér

  Ezentúl könnyedén magával viheti értékes adatait, hiszen ez az USB flash kártya tökéletesen beleillik irattárcájába.

 • 8 GB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

  A 8 GB kapacitás hasznos nagyobb méretű vagy nagyobb mennyiségű fájl PC vagy laptop USB-portján keresztül történő cseréjekor és megosztásakor.

 • Rugalmas USB-kapcsolat – bármilyen USB-porthoz csatlakoztatható

  Ennél a Plug & Play USB flash kártyánál fontos az egyszerű használat. A rendkívül vékony és rugalmas USB-kábelnek nem árt a csavarás és a meghajlítás sem – az adatok megosztásának és mentésének egyszerű módja. Minden szabad USB-portba illik.

 • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

  A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

 • A működésjelző fájlmásolás közben világít

  A kellemes fényjelzés azt mutatja, hogy a meghajtó csatlakozása és működése megfelelő. Gyorsabban villog, ha fájlok másolása van folyamatban a memóriába / -ból.

 • Speciális és egyszerűen használható előtelepített szoftverrel

  A csomag teljes szoftvercsomagot is tartalmaz, amely automatikusan fut az USB flash meghajtóról, és olyan hasznos szolgáltatásokat tesz elérhetővé, mint a jelszavas védelem, fájlszinkronizálás, adattömörítés, USB lost & found funkció és USB-információ. Ezenkívül megtalálható benne a Portable Microsoft Outlook Express 30 napos próbaverziója, a Kedvencek szinkronizálása és a nyomkövetés nélküli böngészés.

 • Védje jelszóval a fontos személyes adatait

  A 256 bites AES-titkosítással ellátott jelszavas védelemnek köszönhetően egyetlen jelszóval megvédheti értékes személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől.

 • Fájlszinkronizálás a teljes számítógép és az UFD között

  A számítógép összes fájljának szinkronizálásával bárhol néhány kattintással hozzáférhet a dokumentumaihoz, és dolgozhat rajtuk.

 • Az összes fájlra érvényes, automatikus fájltömörítés helytakarékos megoldás

  Növelje a szabad tárhelyet az USB flash meghajtón elhelyezett összes fájl automatikus tömörítésével

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: