USB flash meghajtó

  USB 2.0 High-speed

  USB flash meghajtó

  Kényelem és védelem adatai számára

  Funkcionális és divatos egyben.Ez a stílusos USB flash meghajtó mindent megad Önnek, amire csak szüksége lehet értékes adatai tárolása és megosztása terén, a kulcskarika pedig lehetőséget biztosít arra, hogy magánál tarthassa, bármerre is megy. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kényelem és védelem adatai számára

Értékes adatok mozgásban

 • Stílusos USB-kialakítás a színes acél borításnak köszönhetően

  A prémium kategóriájú USB flash meghajtó fényes fehér színével, csillogó és színes, acélos kivitelezésével, alumínium felső burkolatával nem csupán kiváló védelmet nyújt értékes adatai számára, de külsejével is magasan kiemelkedik az átlagból.

 • Behúzható USB a leghatékonyabb védelemért

  A behúzható csatlakozórésszel és „plug and play” funkcióval ellátott USB kulcs könnyedén csatlakoztató az USB csatlakozó kitolásával a csúsztatógomb segítségével bármilyen USB porthoz. A komplett kivitel biztonságot nyújt és védelmet jelent a visszaélések ellen.

 • Menet közben is egyszerűen használható a kulcskarika adta lehetőségeknek köszönhetően

  Erősítse USB kulcsát egy olyan személyes holmijához, amelyet mindig magánál tart, bármerre is megy. Többé nincs szüksége rá, hogy adatainak, fényképeinek, filmjeinek és zeneszámainak keresgélésével töltse az idejét, hiszen mindig ott lehetnek Önnél.

 • Egyszerű kinyithatóság és felhasználóbarát csomagolás

  A csomagoláson található jelölések és perforációk segítenek, hogy hosszas bíbelődés nélkül távolíthassa el a csomagolóanyagot, és mielőbb kézbe vehesse az USB-egységet.

 • 16 GB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

  A 16 GB kapacitás hasznos nagyobb méretű vagy nagyobb mennyiségű fájlok másolásakor és megosztásakor számítógép vagy laptop USB-portján keresztül.

 • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

  A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

 • A működésjelző fájlmásolás közben világít

  A kellemes fényjelzés azt mutatja, hogy a meghajtó csatlakozása és működése megfelelő. Gyorsabban villog, ha fájlok másolása van folyamatban a memóriába / -ból.

 • Speciális és egyszerűen használható előtelepített szoftverrel

  A csomag teljes szoftvercsomagot is tartalmaz, amely automatikusan fut az USB flash meghajtóról, és olyan hasznos szolgáltatásokat tesz elérhetővé, mint a jelszavas védelem, fájlszinkronizálás, adattömörítés, USB lost & found funkció és USB-információ. Ezenkívül megtalálható benne a Portable Microsoft Outlook Express 30 napos próbaverziója, a Kedvencek szinkronizálása és a nyomkövetés nélküli böngészés.

 • Védje jelszóval a fontos személyes adatait

  A 256 bites AES-titkosítással ellátott jelszavas védelemnek köszönhetően egyetlen jelszóval megvédheti értékes személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől.

 • Fájlszinkronizálás a teljes számítógép és az UFD között

  A számítógép összes fájljának szinkronizálásával bárhol néhány kattintással hozzáférhet a dokumentumaihoz, és dolgozhat rajtuk.

 • Az összes fájlra érvényes, automatikus fájltömörítés helytakarékos megoldás

  Növelje a szabad tárhelyet az USB flash meghajtón elhelyezett összes fájl automatikus tömörítésével

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: