Mini Hi-Fi rendszer

  Gazdag hangzásélmény

  Vessen egy pillantást a tetszetős FWC170 mini Hi-Fi készülékre, amely gazdag hangzásával is el fogja kápráztatni. Próbálja ki, milyen egyszerűen kezelhető: dőljön hátra, pihenjen és élvezze kedvenc zenéjét – egész nap, ahogy jólesik!

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Gazdag hangzásélmény

 • Szélessávú Bass Reflex hangsugárzó rendszer

  Szélessávú Bass Reflex hangsugárzó rendszer

  A Bass Reflex hangsugárzók mély basszus hanghatást hoznak létre. Abban térnek el a hagyományos hangfaltól, hogy egy csatlakozó basszuscső akusztikusan illeszti a hangszórót, és ez optimalizálja a kijövő alacsony frekvenciákat. Az eredmény mély, szabályozott basszus hang és kisebb torzítás. A mélynyomó karakterisztikáját is figyelembe véve, a rendszer kiterjeszti a teljes alacsony frekvenciájú tartományt, ezáltal a mélyhangok teljesen új dimenzióját hozva létre.

 • 3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  A háromlemezes váltóval bármikor választhat a készülék belsejében lévő három különböző CD közül. Ezzel a kényelmes funkcióval különféle stílusú zeneszámokat hallgathat, és a gyakori lemezcsere sem veszi el az idejét.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: mély vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: