MP3 mini Hi-Fi rendszer

  MP3 mini Hi-Fi rendszer

  Hallgassa kedvenc MP3-CD zenéit gazdag hangzással

  Hozza ki a legtöbbet a zenéből a Philips FWM143 mini Hi-Fi rendszerével! A berendezés kétutas Bass-Reflex hangsugárzó-rendszere gazdag hangzást biztosít. A digitális hangszabályozás optimalizálja a hangot a különböző zenei műfajokhoz tartozó kiegyenlítés beállításával.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hallgassa kedvenc MP3-CD zenéit gazdag hangzással

 • 10 órányi MP3-CD zene

  10 órányi MP3-CD zene

  Az MP3 az „MPEG 1 Audio layer-3” rövidítése. Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel a hatalmas digitális zenei fájlok tized akkora méretre csökkenthetők hangminőségük radikális romlása nélkül. Az MP3 vált a világhálón használt szabványos hangtömörítési formátummá, amely a hangfájlok könnyű és gyors átvitelét teszi lehetővé.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • 2 x 20 W kimenő RMS összteljesítmény

  2 x 20 W kimenő RMS összteljesítmény
 • Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért

  Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért
 • AM/FM hangolóegység a rádióhallgatáshoz

  AM/FM hangolóegység a rádióhallgatáshoz
 • Sztereó kazettás egység

  Sztereó kazettás egység
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: