Mini Hi-Fi rendszer

  MP3 lejátszás MAX Sound hangzással

  Ezt a Philips MAX Sound maximális hangzás kiemelőt is tartalmazó mini Hi-Fi rendszerű MP3-lejátszót bármilyen zenehallgatáshoz használhatja, általa 30 órán át élvezheti kedvenc MP3-felvételeit CD-ről. A könnyű kezelhetőség élvezetté teszi a készülék használatát. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

MP3 lejátszás MAX Sound hangzással

 • 30 órányi MP3-CD zene lejátszása

  30 órányi MP3-CD zene lejátszása

  Az MP3 az „MPEG 1 Audio layer-3” rövidítése. Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel a hatalmas digitális zenei fájlok tized akkora méretre csökkenthetők hangminőségük radikális romlása nélkül. Az MP3 vált a világhálón használt szabványos hangtömörítési formátummá, amely a hangfájlok könnyű és gyors átvitelét teszi lehetővé.

 • 3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  A háromlemezes váltóval bármikor választhat a készülék belsejében lévő három különböző CD közül. Ezzel a kényelmes funkcióval különféle stílusú zeneszámokat hallgathat, és a gyakori lemezcsere sem veszi el az idejét.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • A Virtuális környezet vezérlés szimulált hangbeállításokat tesz lehetővé

  A Virtuális környezet vezérlés (VEC) virtuális hangkörnyezetet hoz létre, amelyben a hallgató úgy élheti meg a zenét, mintha az különböző szimulált hangbeállítások mellett szólna. A VEC hangbeállítások digitálisan utánozzák az olyan különleges termekre és környezetekre jellemző akusztikus hatásokat, mint a Terem, Mozi és Koncert. A különböző környezetek és beállítások hangfeltételeinek a megteremtésével a VEC drámai módon megnöveli az Ön kedvenc zenéjének az élvezetét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: