Mini Hi-Fi rendszer

  Mini Hi-Fi rendszer

  Erőteljes, tiszta és nagyszerű hangzás

  Az FWM6000/10 Hi-Fi rendszer 550 W RMS és 7500 W PMPO kimeneti teljesítményű zenelejátszást biztosít. A mélynyomó gazdag mélyhangokat, míg az UniSound technológia tiszta és természetes hangzást biztosít. Élvezze a zenét USB eszközökről és hordozható zenelejátszókról. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Erőteljes, tiszta és nagyszerű hangzás

ezzel a hangrendszerrel

 • A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound technológia kiemeli a mélyhangokat, maximálisra növeli a teljesítményt, és a leghatásosabb zenehallgatási élményt biztosítja egy gombnyomással. Kifinomult elektronikus kapcsolástechnikája kalibrálja a meglévő hangszín- és hangerő-beállítást, azonnal kiemeli a mélyhangokat, és maximálisra fokozza a hangerőt anélkül, hogy torzulás lépne fel. A végeredmény a hangspektrum és a hangerő érezhető felerősödése, amely hatásosan kiemeli a hangot, és jelentősen feljavít minden zenét.

 • Kettős erősítő a jobb hangminőségért

  Kettős erősítő a jobb hangminőségért

  A kettős erősítő javított hangzást biztosít a mély- és a magashangszóró közötti intermoduláció csökkentésével, mivel minden egyes akusztikus átalakítót a saját külön erősítője hajt meg. Az eredmény a mély és erőteljes basszushang, amely hatásosan szólal meg anélkül, hogy túlzottan interferálna a magas frekvenciákkal. Emiatt a basszushang tiszta és részletgazdag marad. A precíz, aktív keresztezési kialakítással ötvözve a fázis- és a frekvenciamenet mindegyik átalakítón jobban szabályzott, ami kiegyenlítettebb, természetesebb hangzást biztosít.

 • MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  Az MP3-csatlakoztathatóság lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az MP3 összeköttetés különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elég az MP3 lejátszót a hangrendszerbe helyeznie.

 • 3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  A háromlemezes váltóval bármikor választhat a készülék belsejében lévő három különböző CD közül. Ezzel a kényelmes funkcióval különféle stílusú zeneszámokat hallgathat, és a gyakori lemezcsere sem veszi el az idejét.

 • Digitális hangolás és programozott állomások a még nagyobb kényelemért

  Digitális hangolás és programozott állomások a még nagyobb kényelemért

  Egyszerűen hangoljon egy rádióállomásra, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • UniSound technológia a természetes, kristálytiszta hangzás érdekében

  UniSound technológia a természetes, kristálytiszta hangzás érdekében

  Készüljön fel a tagadhatatlanul tisztább és természetesebb zenére. Az UniSound technológia az akusztikai tervezési és mérnöki szakértelemnek köszönhetően úgy adja vissza a hangokat, ahogy azt az előadó megálmodta. A hagyományos hangsugárzókban a magas- és mélyhangszórók különböző helyen szólaltatják meg a hangokat. Ez komoly interferenciát okoz, amely torzítja a hangzást, és természetellenes, tompa, elfojtott hangokat eredményez. Az UniSound felszabadítja a zenét: a magas- és mélyhangszórót különleges pozícióba helyezi, valamint pontos szűrőváltó technikát alkalmaz, így jócskán lecsökkenti az interferenciát, és az eredetihez hű, természetes hangzást nyújt.

 • 500 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  500 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
 • Rippeljen zenét CD-ről, rádióból és karaoke berendezésről USB eszközre!

  Rippeljen zenét CD-ről, rádióból és karaoke berendezésről USB eszközre!
Összes specifikációt mutat
 • A 85 decibelnél nagyobb hangerőn, huzamosabb ideig történő használat halláskárosodást okozhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: