Mini Hi-Fi rendszer

  A hangzás bűvöletében

  A határtalan zeneélvezetért a Philips mini Hi-Fi rendszer 3-lemezes CD váltóval, 30 órányi lejátszási idővel és rippelési képességgel rendelkezik, így a CD-n, a rádióban elhangzó, vagy a karaoke zenét USB eszközre másolhatja. A Max Sound és a Dynamic Bass Boost kitűnő hangzást biztosít! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mini Hi-Fi rendszer

600 W-os, mélynyomós, 3-lemezes váltó FWM608/12 Hasonló termékek

A hangzás bűvöletében

 • A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound technológia kiemeli a mélyhangokat, maximálisra növeli a teljesítményt, és a leghatásosabb zenehallgatási élményt biztosítja egy gombnyomással. Kifinomult elektronikus kapcsolástechnikája kalibrálja a meglévő hangszín- és hangerő-beállítást, azonnal kiemeli a mélyhangokat, és maximálisra fokozza a hangerőt anélkül, hogy torzulás lépne fel. A végeredmény a hangspektrum és a hangerő érezhető felerősödése, amely hatásosan kiemeli a hangot, és jelentősen feljavít minden zenét.

 • Kettős erősítő a jobb hangminőségért

  Kettős erősítő a jobb hangminőségért

  A kettős erősítő javított hangzást biztosít a mély- és a magashangszóró közötti intermoduláció csökkentésével, mivel minden egyes akusztikus átalakítót a saját külön erősítője hajt meg. Az eredmény a mély és erőteljes basszushang, amely hatásosan szólal meg anélkül, hogy túlzottan interferálna a magas frekvenciákkal. Emiatt a basszushang tiszta és részletgazdag marad. A precíz, aktív keresztezési kialakítással ötvözve a fázis- és a frekvenciamenet mindegyik átalakítón jobban szabályzott, ami kiegyenlítettebb, természetesebb hangzást biztosít.

 • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  Az MP3-csatlakoztathatóság lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az MP3 összeköttetés különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elég az MP3 lejátszót a hangrendszerbe helyeznie.

 • USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  Az USB Direct mód segítségével csak csatlakoztatnia kell az USB-eszközt a Philips készülék USB-portjához, és a digitális zenei tartalom közvetlenül a Philips készülékről játszható le.

 • Karaoke - a véget nem érő éneklés

  Karaoke - a véget nem érő éneklés

  A DVD-lejátszó Karaoke funkciója véget nem érő szórakozást, maximális zenei és éneklési élményt nyújt. Előadását az énekhangra adott visszhang effekttel dúsíthatja. A vezérlőgomb segítségével kiválaszthatja az Ön optimális hangtartományát.

 • 3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  A háromlemezes váltóval bármikor választhat a készülék belsejében lévő három különböző CD közül. Ezzel a kényelmes funkcióval különféle stílusú zeneszámokat hallgathat, és a gyakori lemezcsere sem veszi el az idejét.

 • 600 W kimeneti RMS összteljesítmény

  A rendszer RMS összteljesítménye 600 W. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény gyakori mértéke, vagyis az erősítőből a hangszóró felé továbbított elektromos energia, wattban mérve. A hangszóró felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangszóró érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Rip-plus az egy gombnyomásos MP3-felvételhez több forrásból

  Ezzel az intelligens funkcióval, a kívánt zenei tartalmat CD-kről, kazettákról (ha vannak), vagy bármilyen más vonalbemeneti csatlakozóval rendelkező eszközről rippelheti a Hi-Fi rendszeren keresztül, közvetlenül az USB eszközre, vagy az SD kártyára (ha van) MP3 formátumban, számítógép használata nélkül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: