Mini Hi-Fi rendszer

  wOOx technológia

  Az FWM730 a technológiai újítások kedvelőinek minden igényét kielégíti. Mélyedjen el a wOOx technológia csodáiban és élvezze kedvenc MP3 zenéjét dinamikus és gazdag hangzásban. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

wOOx technológia

Hallgassa a mély hangokat, érezze a különbséget!

 • 30 órányi MP3-CD zene lejátszása

  30 órányi MP3-CD zene lejátszása

  Az MP3 az „MPEG 1 Audio layer-3” rövidítése. Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel a hatalmas digitális zenei fájlok tized akkora méretre csökkenthetők hangminőségük radikális romlása nélkül. Az MP3 vált a világhálón használt szabványos hangtömörítési formátummá, amely a hangfájlok könnyű és gyors átvitelét teszi lehetővé.

 • 3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  A háromlemezes váltóval bármikor választhat a készülék belsejében lévő három különböző CD közül. Ezzel a kényelmes funkcióval különféle stílusú zeneszámokat hallgathat, és a gyakori lemezcsere sem veszi el az idejét.

 • Elölről sugárzó wOOx technológiájú hangfalak

  Elölről sugárzó wOOx technológiájú hangfalak
 • D osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek 90%-nál magasabb a hatásfoka, a hagyományos AB erősítőktől eltérően. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű erősítőt eredményez, nagy teljesítmény mellett.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: