Mini Hi-Fi rendszer

  Az ideális zenei rendszer bulikhoz

  Élvezze a tökéletes partit! A Philips Mini rendszer két forgatható dokkolóján lejátszhatja és töltheti iPhone/iPod készülékét, annak könyvtárából zenét keverhet és szkreccselhet. A speciális DJ alkalmazás egyedülálló DJ-funkciókat kínál. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mini Hi-Fi rendszer

Keverjen úgy, mint egy DJ, 30-érintkezős iPod/iPhone dokkolóegység, USB Direct, 300 W, bővíthető az FWP1000-rel FWP3200D/12 Hasonló termékek

Az ideális zenei rendszer bulikhoz

A hangzás bűvöletében

 • Dinamikus fényhatások - tartsa a ritmust!

  Dinamikus fényhatások - tartsa a ritmust!

  Igazítsa tánclépéseit a zene ritmusához! Látványos fények gyúlnak fel a zene ritmusára, mozgalmasabbá téve a zenehallgatást. Ha megunta a fényhatásokat, egyszerűen kapcsolja ki a funkciót. Pörgesse fel a bulikat, pezsdítse fel az ünnepléseket a szenzációs dinamikus fényhatásokkal!

 • A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound technológia kiemeli a mélyhangokat, maximálisra növeli a teljesítményt, és a leghatásosabb zenehallgatási élményt biztosítja egy gombnyomással. Kifinomult elektronikus kapcsolástechnikája kalibrálja a meglévő hangszín- és hangerő-beállítást, azonnal kiemeli a mélyhangokat, és maximálisra fokozza a hangerőt anélkül, hogy torzulás lépne fel. A végeredmény a hangspektrum és a hangerő érezhető felerősödése, amely hatásosan kiemeli a hangot, és jelentősen feljavít minden zenét.

 • MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  Az MP3-csatlakoztathatóság lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az MP3 összeköttetés különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elég az MP3 lejátszót a hangrendszerbe helyeznie.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • USB Direct az MP3 zene egyszerű lejátszásához

  USB Direct az MP3 zene egyszerű lejátszásához

  A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően Ön egyszerű módon élvezheti a megnövelt mennyiségű digitális zene által nyújtott kényelmet és szórakozást a beépített USB Direct csatlakozón keresztül.

 • Kettős forgatható dokkoló iPod/iPhone készülékek lejátszásához és töltéséhez

  Kettős forgatható dokkoló iPod/iPhone készülékek lejátszásához és töltéséhez
 • Csatorna szintszabályzók 2 iPod/iPhone készülék közötti lejátszás váltásához

  Csatorna szintszabályzók 2 iPod/iPhone készülék közötti lejátszás váltásához
 • 300 W kimeneti RMS összteljesítmény

  300 W kimeneti RMS összteljesítmény
Összes specifikációt mutat
 • A 85 decibelnél nagyobb hangerőn, huzamosabb ideig történő használat halláskárosodást okozhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: