• 8 intelligens megoldás, hogy a vasalás valóban egyszerű legyen

  Easy8

  Vasalódeszka

  GC240/25 Hasonló termékek

  A vasalódeszka fontos szerepet játszik a vasalás során. A Philips új vasalódeszkája minden részletében tökéletes megoldást nyújt, így valóban megkönnyíti a vasalást. Az egyedülálló kialakítású vasalódeszka 8 intelligens megoldásának köszönhetően a vasalás során fellépő összes probléma elkerülhető. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

8 intelligens megoldás, hogy a vasalás valóban egyszerű legyen

Az egyedülálló ShoulderWing rendszerrel

 • Egyszerű ingvasalás: egyedülálló ShoulderWing rendszer

  Az egyedülálló ShoulderWing rendszerrel az ingvasalás egyszerűbb, mint valaha! Az innovatív rendszernek köszönhetően a ruha kevesebb igazgatásával vasalhat, így időt és erőfeszítést spórolhat. A behúzható ShoulderWing rendszer kinyitható és becsukható, a vasalandó ruha típusától függően.

 • Könnyedebb siklás a többrétegű huzatnak köszönhetően

  A vasalódeszka borítása 100% pamutból készült, amely alatt hab- és filcrétegek találhatók. Ez a kombináció kényelmes és sima vasalási felületet hoz létre.

 • Vasaljon ki többet egyszerre: XL vasalódeszka

  Vasaljon többet egy lépésben a Philips XL vasalódeszkával (120 x 45 cm), amely nagyméretű anyagok, például ágynemű vagy asztalterítő vasalására is ideális.

 • Nincs útban a vezeték: speciális kábeltartó

  Használja a kábeltartót a vezeték vagy gőztömlő elvezetésére. A kábeltartó megemeli a vezetéket, így az nem érintkezik a ruhaneművel vasalás közben, és ennek köszönhetően nem okoz újabb gyűrődéseket a már kivasalt területeken.

 • Akassza fel ruháit a vasalást követően: kényelmes akasztófogas

  Nem kell többé megfelelő helyet keresgélnie a lakásban a frissen kivasalt ingek felakasztására. Egyszerűen akassza fel a kivasalt ruhákat a kényelmes akasztófogasra.

 • Gőzállomással tökéletesen kombinálható: XL vasalótartó

  A stabil és extra nagy vasalótartó tökéletes a gőzfejlesztőkhöz. Hőálló, így biztonságosan használható gőzölős vasalókkal is.

 • Biztonságos használatra tervezve: gyermekzár és szállítási hordzár

  A gyermek- és szállítási hordzár megakadályozza a vasalódeszka véletlen összecsukódását vasalás közben, tárolás közben pedig nem engedi szétnyílni.

 • Extra stabilitás: dupla lábazat és csúszásgátló lábak

  A vasalódeszkát csúszásmentes burkolattal ellátott, kettős lábszerkezet tartja, ami kiemelkedő stabilitást biztosít.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: