PerfectCare Pure

Gőzfejlesztős vasaló

  PerfectCare Pure

  Gőzfejlesztős vasaló

  Gyorsabb és egyszerűbb vasalás

  A forradalmi OptiTEMP technológiának köszönhetően a hőmérséklet átállítása nélkül vasalhat. A készülék sokkal kisebb méretű és súlyú, így egyszerűbben tárolható / hordozható. A 99%-ban vízkőmentes Pure Steam vízkőmentesítő patron 5-szörösére növeli az élettartamot Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PerfectCare Pure Gőzfejlesztős vasaló

Max. 5, 2 bar szivattyúnyomás, 250 g gőzlövet, Hordzár, 1, 5 literes rögzített víztartály GC7640/80 Hasonló termékek

Gyorsabb és egyszerűbb vasalás

és nem szükséges külön beállítani a hőmérsékletet

 • A farmeranyagtól kezdve a selyemig bármit vasalhat a hőmérséklet átállítása nélkül

  A farmeranyagtól kezdve a selyemig bármit vasalhat a hőmérséklet átállítása nélkül

  „Mostantól farmeranyagtól kezdve selyemig bármit vasalhat, anélkül, hogy állítania kellene a hőmérsékleten. Garantáltan nem égeti ki a vasalható ruhaanyagokat. Forradalmi technológia a 1) Speciális, intelligens vezérlőprocesszor révén, amely pontosan szabályozza a vasalótalp hőmérsékletét. Nem szükséges átállítani a hőmérsékletet 2) A kompakt ProVelocity gőzgép több gőzt biztosít a gyorsabb vasaláshoz. Ez lehetővé teszi, hogy a gőzállomás kompakt méretű legyen, így egyszerűbb a tárolás”

 • Energiatakarékos ECO üzemmód

  Energiatakarékos ECO üzemmód

  A csökkentett gőzmennyiséggel működő ECO üzemmód használatával a vasalási eredmény romlása nélkül takaríthat meg energiát. A gyorsabb vasaláshoz kapcsoljon Turbo üzemmódra, amely több gőzt fejleszt.

 • Csapvízbarát, vasalás közben bármikor újratölthető

  Csapvízbarát, vasalás közben bármikor újratölthető

  A gőzfejlesztős vasaló csapvízzel működik. Ha vasalás közben elfogy a víz a víztartályból, könnyen fel lehet tölteni anélkül, hogy várnia kellene, vagy ki kellene kapcsolnia a készüléket.

 • Rögzítse a vasalót a bázisállomáson

  Rögzítse a vasalót a bázisállomáson

  Gőzfejlesztős vasalója most biztonságos hordzárral kapható, amelynek révén a készüléket biztonságosan rögzítheti a bázisállomáson. Segítségével elkerülhető a forró vasalótalp megérintése, és a gőzállomás is könnyebben hordozható.

 • A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A Philips innovatív Optimális Hőmérséklet technológiájának köszönhetően a vasalható anyagok kiégetése garantáltan elkerülhető. A vasalás közben a vasalót nem kell visszahelyezni a bázisállomásra: kiegészítő eszköz nélkül is nyugodtan a ruhán vagy a pamut vasalódeszka-huzaton hagyhatja, és egyáltalán nem tesz kárt sem a vasalható ruhában, sem a vasalódeszkában. Mindez megkönnyíti a vasalást, és a csuklóját is kíméli.

 • Textilipari szakértők által tesztelt

  Textilipari szakértők által tesztelt

  Kiemelkedő vasalási teljesítményének köszönhetően ezt a vasalót olyan független textilipari szakértő intézetek tesztelték és hagyták jóvá, mint a DWI, az IWTO és a Woolmark. A Woolmark Apparel Care program segít a fogyasztóknak megismerni a gyapjúból készült termékek számára, a Woolmark Company által jóváhagyott minőségi mosószereket. Optimális hőmérséklet technológiájának köszönhetően hosszú ideje egyedül a Philips tudta megszerezni a Woolmark Gold minősítését. Biztos lehet abban, hogy a Woolmark által jóváhagyott tisztítókellékek ideális megoldást jelentenek minden gyapjú ruhához.

 • Automatikus kikapcsolás a biztonság és az energiatakarékosság érdekében

  Automatikus kikapcsolás a biztonság és az energiatakarékosság érdekében

  A biztonsági automatikus kikapcsolás funkcióval a készülék az energiatakarékosság érdekében automatikusan kikapcsol, ha 5 percig nem használták.

 • A legjobban sikló vasalótalpunk

  A legjobban sikló vasalótalpunk

  A legjobban sikló és leginkább karcálló, 5-csillagosra értékelt vasalótalpunk integrált titánium-oxid réteggel

 • 1,5 literes víztartály, akár 2 óra vasalás

  1,5 literes víztartály, akár 2 óra vasalás

  Az 1,5 literes víztartály-kapacitásnak köszönhetően akár 2 órán át is folyamatosan vasalhat, újratöltés nélkül. A nagy kialakítású töltőnyílás következtében gyors az újratöltés. A gőzállomást vízcsap alatt is töltheti, vagy kannát / nagyobb palackot is használhat ehhez.

 • Akár 250 grammos gőzlövet

  A gőzlövet a függőleges gőzöléshez és a makacsabb gyűrődésekhez egyaránt használható.

 • Max. 5 bar szivattyúnyomás

  A készülékben található nagy nyomású szivattyú továbbítja a vizet a vasalóhoz, nagy teljesítményű gőz képezve. Segítségével a Compact ProVelocity gőzgép folyamatosan nagy teljesítményű és állandó gőzkibocsátást biztosít a vasalótalpból, vízkicsapódás nélkül.

 • A legkisebb méretű és legkönnyebb gőzállomás

  A kompakt kivitelnek köszönhetően a készülék könnyen tárolható. Soha többé nem lesz gondja azzal, hogy kevés a hely! Mivel nagyon könnyű, a készülék könnyen szállítható. A könnyű vasaló sokkal kényelmesebbé teszi a vasalást.

 • 99%-ban vízkőmentes a PureSteam vízkőmentesítő patronnal

  A PureSteam vízkőmentesítő patron a vízkő 99%-át kiszűri a csapvízből. Egyenletes gőzáramlást biztosít, és megakadályozza a vízkőlerakódást a ruhákra.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: