PerfectCare Aqua Silence

  Gőzállomás

  Ultra gyors és halk vasalás

  Minden vasalható anyag (selyem, vászon, gyapjú, kasmír) vasalására alkalmas, bármilyen sorrendben, átállítás nélkül. A Philips PerfectCare vasaló minden ruhanemű esetében rendkívül gyors eredményt nyújt anélkül, hogy megégetné azokat, vagy fényes foltok keletkeznének rajtuk. A vasalás ezentúl igazán egyszerű lesz! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PerfectCare Aqua Silence Gőzállomás

Akár 6, 2 bar nyomás, 330 g gőzlövet, Hordzár, 2, 5 literes rögzített víztartály GC8650/80 Hasonló termékek

Ultra gyors és halk vasalás

és nem szükséges külön beállítani a hőmérsékletet

 • Halk gőz technológia: Erőteljes gőzlövet minimális hanggal.

  Halk gőz technológia: Erőteljes gőzlövet minimális hanggal.

  Vasaljon úgy, hogy családja ott van Ön körül, vagy miközben TV-t néz, anélkül, hogy a gőzölés zaja elvonná a figyelmét. A Silent steam technológia csendes, mégis nagyon erőteljes gőzölést biztosít. A hangcsökkentő gőzszűrőkkel ellátott gőzfejlesztő csökkenti a gőzölés zaját, és a hangelnyelő tartónak köszönhetően csökkentheti a szivattyú zaját, ha a készülék a bázisállomáson található éppen.

 • A farmeranyagtól kezdve a selyemig bármit vasalhat a hőmérséklet átállítása nélkül

  A farmeranyagtól kezdve a selyemig bármit vasalhat a hőmérséklet átállítása nélkül

  Mostantól farmeranyagtól kezdve selyemig bármit vasalhat, anélkül, hogy állítania kellene a hőmérsékleten. Garantáltan nem égeti ki a vasalható ruhaanyagokat. Forradalmi technológia a 1) Speciális, intelligens vezérlőprocesszor révén, amely pontosan szabályozza a vasalótalp hőmérsékletét. Nem szükséges átállítani a hőmérsékletet 2) A nagy teljesítményű Cyclonic gőzkamra több gőzt biztosít a gyorsabb vasaláshoz, egyszerűbbé és gyorsabbá téve a vasalást.

 • Vízkőmentesítse hatékonyan és könnyen a készülékét az élettartama meghosszabbítása érdekében

  Vízkőmentesítse hatékonyan és könnyen a készülékét az élettartama meghosszabbítása érdekében

  Rendkívül hosszan tartó gőzteljesítmény: A Philips egyedülálló Easy De-Calc funkciója ideális megoldást jelent a vízkő eltávolítására és a gőzfejlesztős vasaló élettartamának meghosszabbítására. A vasaló fény- és hangjelzéssel emlékezteti, mikor kell elvégeznie a tisztítást. Miután a készülék lehűlt, egyszerűen nyissa ki az Easy De-Calc gombot, és öntse ki a piszkos vizet és vízkövet egy edénybe.

 • Energiatakarékos ECO üzemmód

  Energiatakarékos ECO üzemmód

  Az ECO üzemmódot csökkentett gőzmennyiséggel használva a vasalási eredmény romlása nélkül takaríthat meg energiát.

 • Csapvízbarát, vasalás közben bármikor újratölthető

  Csapvízbarát, vasalás közben bármikor újratölthető

  A gőzállomás csapvízzel működik. Ha vasalás közben elfogy a víz a víztartályból, könnyen fel lehet tölteni anélkül, hogy várnia kellene vagy ki kellene kapcsolnia a készüléket.

 • Rögzítse a vasalót a bázisállomáson

  Rögzítse a vasalót a bázisállomáson

  Gőzfejlesztős vasalója most biztonságos hordzárral kapható, amelynek révén a készüléket biztonságosan rögzítheti a bázisállomáson. Segítségével elkerülhető a forró vasalótalp megérintése, és a gőzállomás is könnyebben hordozható.

 • A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A Philips innovatív OptimalTEMP, Optimális Hőmérséklet technológiájának köszönhetően a vasalható anyagok kiégetése garantáltan elkerülhető. A vasalás közben a vasalót nem kell visszahelyezni a dokkoló állomásra: kiegészítő eszköz nélkül is nyugodtan a ruhán vagy a pamut vasalódeszka-huzaton hagyhatja, és egyáltalán nem tesz kárt sem a vasalható ruhában, sem a vasalódeszkában. Mindez megkönnyíti a vasalást, és a csuklóját is kíméli.

 • A biztonsági automatikus kikapcsolás funkció automatikusan kikapcsolja a készüléket

  A biztonsági automatikus kikapcsolás funkció automatikusan kikapcsolja a készüléket

  A biztonsági automatikus kikapcsolás funkcióval a készülék az energiatakarékosság érdekében automatikusan kikapcsol, ha 10 percig nem használták.

 • 2 perc alatt készen áll a használatra korlátlan utántöltéssel

  2 perc alatt készen áll a használatra korlátlan utántöltéssel

  A gőz 2 perc alatt készen áll a használatra, és vasalás közben bármikor újratölthető.

 • Textilipari szakértők által tesztelt

  Textilipari szakértők által tesztelt

  Kiemelkedő vasalási teljesítményének köszönhetően ezt a vasalót olyan független textilipari szakértő intézetek tesztelték és hagyták jóvá, mint a DWI, az IWTO és a Woolmark. A Woolmark Apparel Care program segít a fogyasztóknak megismerni a gyapjúból készült termékek számára, a Woolmark Company által jóváhagyott minőségi mosószereket. Optimális hőmérséklet technológiájának köszönhetően hosszú ideje egyedül a Philips tudta megszerezni a Woolmark Gold minősítését. Biztos lehet abban, hogy a Woolmark által jóváhagyott tisztítókellékek ideális megoldást jelentenek minden gyapjú ruhához.

 • A legjobban sikló vasalótalpunk

  A legjobban sikló vasalótalpunk

  A legjobban sikló és leginkább karcálló, 5-csillagosra értékelt vasalótalpunk integrált titán-oxid réteggel

 • Akár 6,2 bar nyomás

  Akár 6,2 bar nyomás

  Több gőz, gyorsabb vasalás. Az eszköz folyamatosan erőteljes gőzt generál, amely mélyen behatol a ruhaneműbe, a vasalást gyorsabbá és hatékonyabbá téve. A gőzerő igény szerint szabályozható.

 • Nagy, 2,5 literes, teljesen átlátszó víztartály

  Nagy, 2,5 literes, teljesen átlátszó víztartály

  Az extra nagy, 2,5 literes víztartály akár 3 órán keresztül történő vasalást tesz lehetővé, újratöltés nélkül. Így gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a vasalást. Az átlátszó víztartálynak köszönhetően bármely szögből látható a víz szintje, így folyamatosan ellenőrizheti, hogy elegendő-e a víz a hatékony gőzöléshez.

Összes specifikációt mutat
 • A nagynyomású, korlátlan gőzállomás kategóriájában

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: