PerfectCare Performer

Gőzállomás

  PerfectCare Performer

  Gőzállomás

  Erőteljes és folyamatos gőz a szupergyors vasalás érdekében

  A Philips PerfectCare Performer gőzállomás egy valóban egyszerű, erőteljes és égésektől mentes vasalást biztosít. Az erőteljes és folyamatos gőz mélyen és folyamatosan hatol be a szálak közé, ezáltal könnyedén eltávolítja a gyűrődéseket. Összes előny megtekintése

 • Erőteljes és folyamatos gőz a szupergyors vasalás érdekében

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PerfectCare Performer Gőzállomás

Max. 6, 5 bar szivattyúnyomás, Akár 390 g-os gőzlövet, SoftGrip, 1, 8 literes levehető víztartály GC8731/20 Hasonló termékek

Erőteljes és folyamatos gőz a szupergyors vasalás érdekében

Csendes technológia és 1,8 l-es levehető víztartály

 • 1,8 literes kivehető víztartály, akár 2 óra vasalás

  1,8 literes kivehető víztartály, akár 2 óra vasalás

  A víztartály kivehető, így egyszerűen a csap alatt is újratölthető. A nagy töltőnyílásnak köszönhetően gyors az újratöltés. Az 1,8 literes víztartály-kapacitásnak köszönhetően akár 2 órán át is folyamatosan vasalhat, újratöltés nélkül.

 • Akár 120 g/perc folyamatos gőzkibocsátás

  Akár 120 g/perc folyamatos gőzkibocsátás

  Több gőz, gyorsabb vasalás. A Philips gőzfejlesztős vasaló egyedülálló technológiája révén erőteljes gőzt hoz létre, amely könnyebbé, hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a vasalást.

 • Energiatakarékos ECO üzemmód

  Energiatakarékos ECO üzemmód

  Az ECO üzemmódot csökkentett gőzmennyiséggel használva a vasalási eredmény romlása nélkül takaríthat meg energiát.

 • A farmeranyagtól kezdve a selyemig bármit vasalhat a hőmérséklet átállítása nélkül

  A farmeranyagtól kezdve a selyemig bármit vasalhat a hőmérséklet átállítása nélkül

  „Mostantól farmeranyagtól kezdve selyemig bármit vasalhat, anélkül, hogy állítania kellene a hőmérsékleten. Garantáltan nem égeti ki a vasalható ruhaanyagokat. Forradalmi technológia a 1) Speciális, intelligens vezérlőprocesszor révén, amely pontosan szabályozza a vasalótalp hőmérsékletét. Nem szükséges átállítani a hőmérsékletet 2) A kompakt ProVelocity gőzgép több gőzt biztosít a gyorsabb vasaláshoz. Ez lehetővé teszi, hogy a gőzállomás kompakt méretű legyen, így egyszerűbb a tárolás”

 • Csapvízbarát, vasalás közben bármikor újratölthető

  Csapvízbarát, vasalás közben bármikor újratölthető

  A gőzállomás csapvízzel működik. Ha vasalás közben elfogy a víz a víztartályból, könnyen fel lehet tölteni anélkül, hogy várnia kellene vagy ki kellene kapcsolnia a készüléket.

 • A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A Philips innovatív OptimalTEMP, Optimális Hőmérséklet technológiájának köszönhetően a vasalható anyagok kiégetése garantáltan elkerülhető. A vasalás közben a vasalót nem kell visszahelyezni a dokkoló állomásra: kiegészítő eszköz nélkül is nyugodtan a ruhán vagy a pamut vasalódeszka-huzaton hagyhatja, és egyáltalán nem tesz kárt sem a vasalható ruhában, sem a vasalódeszkában. Mindez megkönnyíti a vasalást, és a csuklóját is kíméli.

 • Textilipari szakértők által tesztelt

  Textilipari szakértők által tesztelt

  Kiemelkedő vasalási teljesítményének köszönhetően ezt a vasalót olyan független textilipari szakértő intézetek tesztelték és hagyták jóvá, mint a DWI, az IWTO és a Woolmark. A Woolmark Apparel Care program segít a fogyasztóknak megismerni a gyapjúból készült termékek számára, a Woolmark Company által jóváhagyott minőségi mosószereket. Optimális hőmérséklet technológiájának köszönhetően hosszú ideje egyedül a Philips tudta megszerezni a Woolmark Gold minősítését. Biztos lehet abban, hogy a Woolmark által jóváhagyott tisztítókellékek ideális megoldást jelentenek minden gyapjú ruhához.

 • Hatékony vasalás minimális hanggal

  Hatékony vasalás minimális hanggal

  Vasaljon úgy, hogy családja ott van Ön körül, vagy miközben tévét néz, anélkül, hogy a gőzállomás okozta zajok elvonnák a figyelmét. A csendes technológia halk, mégis nagyon erőteljes gőzölést biztosít. A gőzállomás hangelnyelő dokkolója csökkenti a szivattyú rezgéséből fakadó zajt, miközben erőteljes és folyamatos gőzt biztosít.

 • CompatProVelocity gőzgép: állandó folyamatos gőz

  Egy magas nyomású szivattyú továbbítja a vizet a víztartályból a vasalóba. Nagy mennyiségű víz mozog nagy sebességgel a gőzkamrában. Rendkívül erőteljes és folyamatos gőzt eneged ki a vasalótalpból, vízkicsapódás nélkül.

 • Könnyebb gőzállomás a Philipstől

  A forradalmi ProVelocity technológia segítségével a gőzfejlesztős vasalót minden eddiginél kisebb méretűvé tettük. A kompakt gőzfejlesztős vasaló könnyen elfér a vasalódeszkán, így kényelmesebb a vasalás. Ráadásul a gőzállomás is sokkal kisebb helyet foglal el.

 • Intelligens vízkőmentesítő rendszer, hang- és fényjelzést adó vízkőmentesítés-emlékeztetővel

  Az Intelligens vízkőmentesítő rendszer vízkőmentesítési és tisztítási funkciót foglal magába a gőzfejlesztős vasaló védelme érdekében. A gőzfejlesztős vasaló hang- és fényjelzése körülbelül minden 10 órányi vasalás után emlékeztet a vízkőmentesítésre. A vízkőmentesítő tartálynak köszönhetően a vízkőmentesítés alatt a vasalót kényelmesen a tartályra helyezheti, nem szükséges tartania a vasalót, így Önt kevesebb terhelés éri. A tisztítás után a szennyezett víz a tartályba kerül, a gőzfejlesztős vasaló pedig újra használatra kész.

 • 2 perc alatt készen áll a használatra korlátlan utántöltéssel

  A gőz 2 perc alatt készen áll a használatra, és vasalás közben bármikor újratölthető.

 • SoftGrip: kényelmes fogantyú

  A vasaló fogantyújának tetején lévő puha anyag kényelmes fogást tesz lehetővé. A speciális mintázat jobb fogást biztosít a készülék számára, így az kényelmesebben fogható vasalás közben.

 • Max. 6,5 bar szivattyúnyomás

  Több gőz, gyorsabb vasalás. Az eszköz erőteljes és folyamatos gőzt generál, amely mélyen behatol a ruhaneműbe, a vasalást gyorsabbá és hatékonyabbá téve. A gőzmennyiség igény szerint szabályozható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: