PerfectCare Performer

  Gőzállomás

  Szupergyors vasalás

  A Philips PerfectCare Performer gőzállomás egy valóban egyszerű, erőteljes és égésektől mentes vasalást biztosít. Az erőteljes és folyamatos gőz mélyen és folyamatosan hatol be a szálak közé, ezáltal könnyedén eltávolítja a gyűrődéseket. Összes előny megtekintése

 • Szupergyors vasalás

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PerfectCare Performer Gőzállomás

Max. 6, 5 bar szivattyúnyomás, Akár 420 g-os gőzlövet, 1, 8 literes víztartály-kapacitás, kivehető víztartállyal GC8735/80 Hasonló termékek

Szupergyors vasalás

erőteljes, folyamatos gőzkibocsátással

 • Nagyméretű, levehető víztartály az egyszerű újratöltéshez

  Nagyméretű, levehető víztartály az egyszerű újratöltéshez

  Az eltávolítható víztartály lehetővé teszi, hogy bármikor, egyszerűen újratöltse azt a készülék leállítása nélkül. A nagyméretű töltőnyílásnak köszönhetően a víztartály egyszerűen feltölthető akár a vízcsap alatt is. 1,8 literes kapacitásának hála akár 2 órán át folyamatosan használhatja a vasalót a tartály újratöltése nélkül.

 • Ergonomikus formájú, kényelmes SoftGrip fogantyú

  Ergonomikus formájú, kényelmes SoftGrip fogantyú

  Az ergonomikus kialakítású SoftGrip fogantyú biztosítja a gőzállomás még kényelmesebb használatát. A fogantyú felső részének rendkívül puha bevonatát különleges mintázat teszi még jobb fogásúvá. Ezek a jellemzők kellemesebbé teszik a vasaló kézben tartását a vasalás teljes időtartama alatt.

 • Könnyű gőzállomás az egyszerűbb kezelés érdekében

  Könnyű gőzállomás az egyszerűbb kezelés érdekében

  A forradalmian új ProVelocity technológiának hála a hagyományos modelleknél sokkal könnyebb, nagy teljesítményű gőzállomást alkottunk. Ami így stabilabban elhelyezhető a vasalódeszkán és könnyebben hordozható.

 • Vasalás a farmeroktól a selyemig a hőmérséklet-beállítás változtatása nélkül

  Vasalás a farmeroktól a selyemig a hőmérséklet-beállítás változtatása nélkül

  Az OptimalTEMP technológiával soha többé nem kell időt vesztegetnie a hőmérséklet-beállítások módosításával, nem kell várnia a hőmérséklet igazodására, vagy előzetesen kiválogatnia a ruhákat. A farmeranyagtól kezdve selyemig bármit vasalhat, garantáltan elkerülhető a ruhák kiégetése, a hőmérséklet és a folyamatos erőteljes gőzölés tökéletes kombinációjának köszönhetően.

 • Biztonságos hordzár

  Biztonságos hordzár

  A gőzállomásnak része egy biztonságos hordzár, amely biztonságosan rögzíti a vasalót az alapkészülékhez, a kicsúszás vagy a forró vasalótalp megérintésének veszélye nélkül. Biztosítja a biztonságos és egyszerű mozgatást a tárolóhelytől és vissza.

 • A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  Az innovatív OptimalTEMP technológiának köszönhetően a vasalható anyagok kiégetése garantáltan elkerülhető. A vasalás közben nyújtott biztonságérzet mellett ez azt is jelenti, hogy nyugodtan a pamut vasalódeszka-huzaton hagyhatja a forró vasalótalpat, anélkül hogy kárt tenne benne. Ez segít tehermentesíteni a csuklóját, hiszen nem kell olyan gyakran felemelni és visszatenni a vasalót az alapegységre

 • Automatikus kikapcsolás a biztonság és az energiatakarékosság jegyében

  Automatikus kikapcsolás a biztonság és az energiatakarékosság jegyében

  A biztonsági automatikus kikapcsolás funkció automatikusan kikapcsolja a gőzállomást, ha azt néhány percig nem használja. Ez energiát takarít meg, és egyedülálló nyugalmat biztosít.

 • Beépített, egyszerű tisztítórendszer a hosszan tartó teljesítmény érdekében

  Beépített, egyszerű tisztítórendszer a hosszan tartó teljesítmény érdekében

  A rendszeres vízkőmentesítés óvja a vasalóját és segít fenntartani a gőzölési teljesítményt. A Smart Calc-Clean rendszer egy beépített vízkőmentesítő és tisztító funkció, gőzállomása élettartamának meghosszabbításához. A vasaló hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a szükségessé váló tisztítási és vízkőmentesítési feladatra. Egyszerűen helyezze vasalóját a Smart Calc-Clean tartályra, és indítsa el a folyamatot. Körülbelül 2 percet vesz igénybe, amíg a rendszer begyűjti a piszkos vizet és a vízkövet, a gőzállomás egy sípszóval jelzi, amikor elkészül, és újra használta kész.

 • Textilipari szakértők által tesztelt

  Textilipari szakértők által tesztelt

  Kiemelkedő vasalási teljesítményének köszönhetően ezt a vasalót olyan független textilipari szakértő intézetek tesztelték és hagyták jóvá, mint a DWI, az IWTO és a Woolmark. A Woolmark Apparel Care program segít a fogyasztóknak megismerni a gyapjúból készült termékek számára, a Woolmark Company által jóváhagyott minőségi mosószereket. Az OptimalTEMP technológiának köszönhetően hosszú ideje egyedül a Philips tudta megszerezni a Woolmark Gold minősítését. Biztos lehet abban, hogy a Woolmark által jóváhagyott tisztítókellékek ideális megoldást jelentenek minden gyapjú ruhához.

 • Erőteljes gőzölés a gyűrődések tökéletes eltávolításáért

  Erőteljes gőzölés a gyűrődések tökéletes eltávolításáért

  Hihetetlenül gyors vasalási élményben lehet része ezzel a forradalmian új technológiával Az erőteljes és folyamatos gőzkibocsátás elbánik még a durva gyűrődésekkel is, és a vastagabb darabokat is egyszerűen és gyorsan kisimítja. Ráadásul szükség esetén rendelkezésre áll az extra gőzlövet is, ami tökéletes a függőleges gőzöléshez vagy a makacs gyűrődésekhez.

 • Energiatakarékos ECO üzemmód

  Energiatakarékos ECO üzemmód

  Az ECO üzemmód használatával energiát takaríthat meg a vasalási eredmény romlása nélkül. Az ECO üzemmód csökkentett gőzmennyiséget használ, de még így is pont eleget minden ruhája kivasalásához.

 • A Philips legjobban sikló vasalótalpa megnövelt karcállósággal

  A Philips legjobban sikló vasalótalpa megnövelt karcállósággal

  A SteamGlide Plus vasalótalp tartós és tapadásmentes hála a kerámiabevonatnak. A beépített titán-oxid réteg pedig kiváló siklási teljesítményről gondoskodik.

 • Hatékony vasalás minimális zajszint mellett

  Hatékony vasalás minimális zajszint mellett

  Az erőteljes gőznek nem kell egyet jelentenie a hangos vasalással. Vasaljon családja körében, tévénézés vagy zenehallgatás közben anélkül, hogy a zaj miatt kellene nyugtalankodnia. A hangelnyelő tartóval ellátott gőzállomás csökkenti a rezgésből fakadó zajt, ha éppen a bázisállomáson található.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: