Nagynyomású gőzállomás

  Hatékony és gondtalan vasalás

  Ez a hatékony és gyors vasalórendszer az egyedi Auto Calc- Clean funkció segítségével minden gondját megoldja. Többé nincs szükség külön vízkőmentesítésre – a rendszer magától elvégzi. Nincs több gond a vasalással! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

9000 series Nagynyomású gőzállomás

Automatikus vízkőmentesítés GC9040/02 Hasonló termékek

Hatékony és gondtalan vasalás

Egyedi Auto Calc Clean funkció

 • Ergonomikus és könnyű, 1,2 kg-os vasaló

  A vasaló ergonomikus kialakítása miatt a csuklóra kisebb terhelés esik. A felfelé ívelt fogantyú természetes tartást tesz lehetővé, ugyanakkor csökkenti a vasalás által okozott fizikai megterhelést. Ez a kialakítás feleslegessé teszi az olyan megterhelő mozdulatok ismétlését, mint a vasaló sarkára állítását. A vasaló könnyű (1,2 kg), így a vasalás egyszerű és kényelmes élményt jelent Önnek.

 • SteamGlide, a Philips prémium vasalótalp

  A SteamGlide a legjobb Philips vasalótalp gőzölős vasalókhoz. Kiváló karcálló anyagának köszönhetően remekül siklik és egyszerűen tisztítható.

 • Akár 5 bar nyomás

  Akár 5 bar nyomás

  Több gőz, gyorsabb vasalás. Az eszköz folyamatosan erőteljes gőzt generál, amely mélyen behatol a ruhaneműbe, a vasalást gyorsabbá és hatékonyabbá téve. A gőzerő az igények szerint szabályozható.

 • Akár 120 g/perc folyamatos gőzkibocsátás

  Akár 120 g/perc folyamatos gőzkibocsátás

  Több gőz, gyorsabb vasalás. A Philips gőzfejlesztős vasaló egyedülálló technológiája révén erőteljes gőzt hoz létre, amely könnyebbé, hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a vasalást.

 • Rögzítse a vasalót a bázisállomáson

  Rögzítse a vasalót a bázisállomáson

  Gőzfejlesztős vasalója most biztonságos hordzárral kapható, amelynek révén a készüléket biztonságosan rögzítheti a bázisállomáson. Segítségével elkerülhető a forró vasalótalp megérintése, és a gőzállomás is könnyebben hordozható.

 • Automatikusan eltávolítja a vízkövet a rendszerből

  Automatikusan eltávolítja a vízkövet a rendszerből

  Az Auto Calc Clean funkció automatikusan eltávolítja a vasalórendszerből a vízkövet. Amikor eljön a tisztítás ideje, automatikusan beindul a kétperces vízkőmentesítő program. Önnek mindössze ki kell üríteni az eltávolítható öblítőtartályt. Alkalmazásával rendszere olyan tiszta és hatékony marad, mint új korában.

 • A vezeték egyszerű tárolása egyetlen gombnyomással

  A vezeték egyszerű tárolása egyetlen gombnyomással

  Az automatikus vezetékcsévélő jóvoltából a tápkábel egyetlen gombnyomással, automatikusan visszahúzódik.

 • Ha a vasalót felügyelet nélkül hagyják, a rendszer automatikusan kikapcsol

  Ha a vasalót felügyelet nélkül hagyják, a rendszer automatikusan kikapcsol

  A felhasználó biztonsága érdekében az automatikus kikapcsolás funkció leállítja a felügyelet nélkül hagyott vasalórendszert. A vasalórendszer egyetlen gombnyomással visszakapcsolható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: