Wellness szolárium

  Pihenjen, frissüljön fel és regenerálódjon

  Az Innergize egyesíti magában az infravörös meleget, a barnulást, a természetes illatokat, és hangokat a regeneráló napozás élményét biztosítja. Sokoldalúan használható, három egyszerű lépésben kisméretűre hajthatja össze, így egyszerűbben tárolhatja.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Pihenjen, frissüljön fel és regenerálódjon

Élvezze a regeneráló nyári napozás élményét

 • Kisméretűre összehajtható

  A teljes test-szolárium hordozható kivitelezésének köszönhetően a készüléket bőrönd méretűre lehet összecsukni, a kényelmes és helytakarékos tároláshoz.

 • Az infravörös fény felmelegíti és felfrissíti

  Az Innergize infravörös fénye javítja a vérkeringést, felmelegíti, és a megújulás illetve a felfrissülés érzését nyújtja. Ha izmai és izületei fáradtak, merevek, külön is ellazíthatja és kényeztetheti őket az Innergize infravörös lámpákkal, így élvezheti a kellemes meleget, mely teljes kikapcsolódást nyújt.

 • Kis súly az egyszerű szállításhoz

  Kis súlyának köszönhetően a teljes test-szoláriumot könnyű használni és szállítani.

 • Az infravörös fény hatékonyan lazítja el a fáradt izmokat és ízületeket

  Ha izmai és izületei fáradtak, ellazíthatja és kényeztetheti őket az Innergize infravörös lámpáival, így élvezheti a kellemes meleget, mely teljes kikapcsolódást nyújt.

 • Könnyű beüzemelés mindössze 3 lépésben

  A kompakt, tárolható méretből három lépésben kihajtogatható.

 • Beépített magasságmérővel állítható magasság

  Optimális és egyenletes, 190 x 70 cm-es barnulási terület eléréséhez a fénycső házának 70 cm-rel a test fölött ajánlott elhelyezkednie. A fénycső házának magasságát hozzáállíthatja a saját ágyához. A teljestest-szolárium akár 52 cm-es magasságú ágyakkal is használható (matraccal együtt). Az ágy aljának 8 cm-el kell a padló fölött lennie, hogy a teljestest-szolárium lába aláférjen.

 • Az aktív audió segítségével élvezheti a természetes hangokat vagy a kedvenc zenéjét.

  Két beépített hangszórónak köszönhetően élvezheti a pihenést, a természet előre beprogramozott hangjait. Vagy hallgathatja a kedvenc adóját a beépített rádión vagy csatlakoztathatja saját CD- vagy MP3-lejátszóját, hogy kedvenc zenéit hallgathassa.

 • Infravörös szundítás a hosszabb élvezetért

  Az utolsó percet jelző hang megszólalása után, aktiválhatja az infravörös szundítást, így 10 perccel tovább élvezheti a meleget és a pihenést.

 • Természetes illatok a szellemi ellazuláshoz

  Az Innergize használata során három egyedülálló illat (tengerpart, narancsvölgy és a zöld oázis, tartozék szám: HB080) teszi még teljesebbé a több érzékre ható élményt. Csak válassza ki kedvenc illatát, és állítsa be az Önnek tetsző intenzitást.

 • Egy hangjelzés emlékeztet, hogy megfordulhat.

  Egy perccel az automatikus kikapcsolás előtt a készülék hangjelzést ad, így van ideje megnyomni az ismétlő gombot, amennyiben folytatni kívánja a barnulást teste másik felén, a már kiválasztott programbeállítással. .

 • Praktikusan elhelyezheti a szemüveget a beépített tartóban

  A szemüveg biztonságos tárolásához a lámpa burkolatában kialakítottak egy kényelmes tárolót, így azok nem vesznek el.

 • Beépített kerekek és fogantyú a könnyű szállíthatóságért

  A beépített kerekeknek és fogantyúknak köszönhetően az összehajtott készülék könnyen szállítható.

 • Infranapozás, extra infravörös fény az optimális barnuláshoz

  A barnulás élményét a fénycsövek mellett infralámpák használata teszi teljessé. Az infracsövek nem csak kellemes melegről gondoskodnak, de a bőr vérkeringésének felgyorsításával a barnulás is hatékonyabb. Az Innergize-t (bőrtípustól függően) átlagosan 30 percnyi biztonságos, pihentető teljes testbarnításra tervezték.

 • A tükrös technológia 190 x 70 cm-es, egyenletes barnulási területet biztosít

  A golyónyomott felületű, parabolikus tükör egyenletesen osztja el a barnító lámpák UV sugarait, így 190 x 70 cm-es, egyenletes barnulási területet biztosít.

 • Beépített távolságmérő a megfelelő barnítási távolság beállításához

  A beépített távolságmérővel megállapíthatja testének készüléktől számított távolságát. Segítségével beállíthatja a felhasználói kézikönyvben megadott ideális távolságot.

 • Biztonsági időzítő, kettős biztonságot nyújtó automatikus kikapcsolás

  A kettős biztonságot nyújtó „elektronikus őr” biztonsági időzítő kikapcsolási funkcióval rendelkezik, ami automatikusan befejezi a barnulási időszakot az előre beállított idő lejártakor.

 • Két védőszemüveg

  A két védőszemüveg garantálja a teljes test-szolárium biztonságos és kényelmes használatát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: