Hairclipper series 7000

  hajvágó

  1 kattintás, teljes pontosság

  A HAIRCLIPPER Series 7000 készülék egyetlen kattintással biztosítja a tökéletes precizitást és irányíthatóságot a hajvágás során. A motorizált fésűkkel és nagy teljesítményű vágóegységgel ellátott készülék az egyetlen olyan hajvágó, amely mindig biztosítja a kívánt eredményt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hairclipper series 7000 hajvágó

Rozsdamentes acélból készült vágópengék, 60 hosszbeállítás, 120 p vez. nélküli haszn./1 ó töltés HC7460/15 Hasonló termékek

1 kattintás, teljes pontosság

a motorizált fésűkkel

 • Kezelőgombok

  Kezelőgombok

  Az ujjmozdulatokkal vezérelt digitális felület pontos visszajelzést ad a kiválasztott hosszról. Az érintőképernyő segítségével könnyedén végigmehet a több mint 60 hosszbeállításon. Gyorsan végigböngészheti a hosszúságokat, vagy lassan, 0,2 mm-es léptékkel végig haladhat minden egyes kis fokozaton.

 • 60 könnyen kiválasztható és rögzíthető hosszúság-beállítás 0,5 mm-től 42 mm-ig

  60 könnyen kiválasztható és rögzíthető hosszúság-beállítás 0,5 mm-től 42 mm-ig

  A kezelőgombokkal több mint 60 hosszbeállítás közül választhatja ki és rögzítheti a kívánt hosszt. A fésű segítségével pontosan 0,2 léptékkel 1-7 mm-es, illetve 1 mm-es léptékkel 7-42 mm-es hosszt vághat. Vagy fésű nélkül is használhatja a készüléket 0,5 mm-es vágáshoz.

 • Állítható hajfésűk a legjobb vágási eredményért

  Állítható hajfésűk a legjobb vágási eredményért

  A hajvágó 3 állítható hajfésűvel rendelkezik: 1-7 mm, 7-24 mm és 24-42 mm. Csak helyezze rá az egyik fésűt a több mint 60 rögzíthető hosszbeállításra, pontosan 0,2 léptékkel az 1-7 mm-es, illetve 1 mm-es léptékkel a 7-42 mm-es hosszra. Vagy fésű nélkül is használhatja a vágókészüléket 0,5 mm-es vágáshoz.

 • Önélező, acél vágópengék a hosszan tartó élesség érdekében

  Önélező, acél vágópengék a hosszan tartó élesség érdekében

  Önélező, rozsdamentes acél vágópengék a hosszan tartó élesség érdekében.

 • Motorizált fésűk az egyszerű hosszbeállításhoz

  Motorizált fésűk az egyszerű hosszbeállításhoz

  A motoros hosszbeállító rendszer könnyedén kiválasztja és rögzíti a kívánt hosszt. A motor táplálja a fésűt, és lehetővé teszi a hosszak közötti választást, legfeljebb 0,2mm-es pontossággal. Ez az innovatív technológia biztosítja a biztonságos vágást bármikor, a kívánt hosszra, és időről időre garantálja a változatlan eredmények elérését.

 • Automatikus turbó funkció a vágási sebesség növelésére

  Automatikus turbó funkció a vágási sebesség növelésére

  A turbó funkció automatikusan növeli a hajvágás sebességét, ha vastag szálú hajhoz ér, ezzel tökéletes és könnyed hajvágást biztosít.

 • A kettős élű vágóegységgel kétszer gyorsabb a szőrzetvágás*

  A kettős élű vágóegységgel kétszer gyorsabb a szőrzetvágás*

  Bármilyen haj esetében kiváló teljesítményt biztosít a speciális DualCut technológia, amelyet csökkentett súrlódás és kettős élű vágóegység jellemez. Az innovatív vágóelem úgy lett kialakítva, hogy kétszer olyan gyors hajvágást tegyen lehetővé, mint a hagyományos, a tartósságot megcélzó, nagyobb magabiztosságot jelentő robusztus, rozsdamentes acél védőrésszel ellátott Philips hajvágók.

 • Megjegyzi a legutóbb használt hosszbeállítást

  Megjegyzi a legutóbb használt hosszbeállítást

  A vágókészülék bekapcsolásakor a fésű visszatér az utoljára használt vágásihossz-beállításra.

 • 120 perc vezeték nélküli használat 1 óra töltés után

  120 perc vezeték nélküli használat 1 óra töltés után

  Használja ki a vezeték nélküli hajvágó maximális teljesítményét és szabadságát. A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor 1 óra töltés után 120 perces vezeték nélküli használatot tesz lehetővé. Vezetékkel és vezeték nélkül is használható.

 • 2 év garancia

  2 év garancia

  Minden ápolási termékünk tartósságra van tervezve. 2 éves, világszerte érvényes garanciával, valamint univerzális feszültségválasztási lehetőséggel rendelkeznek.

Összes specifikációt mutat
 • Philips termékelődjéhez képest

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: