Saeco

Saeco Xsmall

Automata eszpresszó kávéfőző

  Saeco Xsmall

  Automata eszpresszó kávéfőző

  Ízlelje meg kedvenc kávébabjai felejthetetlen aromáját

  Bármilyen kávékeveréket szeretne kipróbálni legközelebb, az Xsmall frissen őrli meg a kávét, egyetlen gombnyomásra. Tejhabosítóval is fel van szerelve, amely minden friss csésze kávé fogyasztásakor bársonyos érzést nyújt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Saeco Xsmall Automata eszpresszó kávéfőző

2-féle kávé főzésére képes, Klasszikus tejhabosító, fekete, 5 lépésben állítható őrlőbetét HD8645/09 Hasonló termékek

Ízlelje meg kedvenc kávébabjai felejthetetlen aromáját

Egyérintéses automata eszpresszó kávéfőző

 • Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval

  Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval

  Ehhez a Saeco eszpresszógéphez klasszikus tejhabosító is tartozik, amelyet a baristák Pannarellónak neveznek. A gőzt kibocsátó készüléket a tejbe merítve pompás tejhabot készíthet. Engedje szabadjára az Önben rejlő baristát ízletes tejkülönlegességek készítésével hagyományos módon!

 • A készülék mindig tiszta az automatikus keringetésen alapuló tisztításnak köszönhetően

  A készülék mindig tiszta az automatikus keringetésen alapuló tisztításnak köszönhetően

  A Saeco úgy tervezte meg ezt az eszpresszógépet, hogy az a bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz.

 • Mentse el kedvenc kávéfajtáját

  Mentse el kedvenc kávéfajtáját

  Minden alkalommal a személyes ízlésének megfelelő, tökéletesen főzött kávét kapja, köszönhetően a memória funkciónak, melynek segítségével ízlésének megfelelően állíthatja be kávéja hosszúságát és erősségét. Ha élvezni szeretné egy csodás kávéital élményét, csak egy gombot kell megnyomnia.

 • Egyszerű tisztítás a mosogatógépben is mosható cseppfelfogó tálcának köszönhetően

  Egyszerű tisztítás a mosogatógépben is mosható cseppfelfogó tálcának köszönhetően

  Kényelme érdekében a Saeco cseppfelfogó tálcája mosogatógépben is tisztítható. Ezzel időt takarít meg a higiénikus tisztítást szem előtt tartva.

 • Hozza ki az ízekből a maximumot a 100% kerámia őrlőbetétekkel

  Hozza ki az ízekből a maximumot a 100% kerámia őrlőbetétekkel

  A masszív, 100% kerámia őrlőbetétek garantálják a hamisítatlan, kényeztető kávéélményt az elkövetkezendő évekre. A kerámia őrlők ideális őrlést biztosítanak, mely lehetővé teszi a víz egyenletes átfolyását, így a kávészemek legtisztább aromája nyerhető ki. Emellett a „hagyományos” őrlőbetétekkel ellentétben a kerámia alapanyag megakadályozza a kávé túlmelegítését, mely az odaégett ízért felelős.

 • Finomítsa a kávé intenzitását az 5-féle őrlőbeállítás segítségével

  Finomítsa a kávé intenzitását az 5-féle őrlőbeállítás segítségével

  Amikor az őrlés finomságáról van szó, ez a kávéfőző sosem okoz csalódást. A különböző kávétípusok aromájának teljessé tételéhez eltérő szemcseméret szükséges. A készülék szemcsemérete öt fokozat megadásával állítható be a gazdag aromájú eszpresszót eredményező legfinomabbtól a könnyebb kávéhoz szükséges legdurvábbig.

 • A forró kávé élvezete pillanatokon belül a gyors fűtésű vízmelegítővel

  A forró kávé élvezete pillanatokon belül a gyors fűtésű vízmelegítővel

  Amikor az idő alapvető fontossággal bír, várakozás nélkül főzhet tökéletes eszpresszót és cappuccinót a gyors fűtésű vízmelegítőnek köszönhetően, melynek titka a könnyű alumínium és rozsdamentes acél váz, aminek révén hamar el tudja érni a magas hőmérsékletet.

 • A teljesen kivehető központi egység pillanatok alatt tisztítható

  A teljesen kivehető központi egység pillanatok alatt tisztítható

  A hatékonyság és az egyszerű használat fontos szempont volt, amikor a Saeco 30 évvel ezelőtt feltalálta az első kávéfőző-termékcsoportot, mely napjainkban, továbbra is a technológia eltökéltségének és ösztönző erejének bizonyítéka maradt. Most is, ahogy mindig, egyszerű tisztítani - csak vegye ki, és mossa meg néhány másodpercig a csap alatt, majd ugyanilyen könnyedén helyezze vissza.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: