Kávégépek
Szuper-automatikus eszpresszógépek
Automata eszpresszó kávéfőző

2100 series Automata eszpresszó kávéfőző

3-féle kávé főzésére képes, Easy Cappuccino rendszer, Ezüst és fekete HD8652/59 Hasonló termékek
 • Nagyszerű cappuccino – kis méretű készülék

  2100 series

  Automata eszpresszó kávéfőző

  HD8652/59 Hasonló termékek

  Nincs semmi bonyolultság az ízletes eszpresszó és krémes cappuccino készítésében. Az új 2100 sorozattal a kedvenc italát egyetlen gombnyomással elkészítheti, és mindezt egy kis méretű, kényelmesen használható készülék biztosítja, amely a konyhájába és az életébe is könnyen beilleszthető. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nagyszerű cappuccino – kis méretű készülék

Cappuccino egy gombnyomással, friss tejből – és mostantól kényelmesen

 • Forró eszpresszó, kávé és cappuccino egy gombnyomásra

  A végeredmény egy tökéletesen lefőzött eszpresszó, mely azonnal csészéjébe csorog, és a frissen őrölt kávészemekből egyetlen gomb megnyomásával néhány másodperc alatt elkészül. Most az új Easy Cappuccino rendszernek köszönhetően az egyetlen gombnyomásra elkészített cappuccino soha nem volt ennél egyszerűbb. Két csésze kávét is lefőzhet egyszerre a 2x funkció segítségével.

 • Masszív, kerámia őrlőköves őrlőbetétek a hosszan tartó minőség érdekében

  A kerámia alapanyag emellett hosszan tartó teljesítményt és csendes működést biztosít, miközben nem megy tönkre. Ez azt jelenti, hogy a kávéját az első alkalomtól kezdve mindig ugyanúgy őrli, ezáltal a legjobbat hozza ki a kávészemekből több mint 15 000 csésze kávé erejéig.

 • Forró kávé az első csészéből a gyors fűtésű vízmelegítővel

  Búcsúzzon el örökre a langyos kávétól. A gyors fűtésű vízmelegítő pillanatok alatt forró kávét és cappuccinót biztosít a családja számára már az első csészétől kezdve.

 • Az erősségválasztónak köszönhetően pont olyan erős a kávé, amilyet szeretne

  Az erősségválasztónak köszönhetően minden alkalommal a személyes ízlésének megfelelő, tökéletesen főzött eszpresszót vagy cappuccinót kapja. A funkció segítségével gyorsan megadhatja az őrölni kívánt kávé mennyiségét, ezáltal tetszés szerint erősebb vagy gyengébb eszpresszót készíthet. Élvezze az ízlésének megfelelő kitűnő kávét, mindezt egyetlen gombnyomásra.

 • Mentse el a kedvenc kávéhosszúságát a MEMO (Memória) funkció segítségével

  A memória funkció révén – mely lehetővé teszi, hogy beállítsa és elmentse a csészéjéhez illő kávé és cappuccino hosszúságát – mindig az Ön személyes ízlésének megfelelő, tökéletes csésze kávét főzhet. Ennek a funkciónak köszönhetően a készülék pontosan tudni fogja, hogy Ön hogyan szereti a kávét és a cappuccinót.

 • Állítható őrlési beállítás a különféle ízlésekhez

  Az őrlőbetéteket 5 különböző szintű finomságra lehet beállítani. A gazdag aromájú eszpresszókhoz javasolt legfinomabb őrléstől kezdve egészen a lágyabb kávéknak megfelelő durvább őrlésig választhat, minden esetben az Ön által előnyben részesített ízvilágnak megfelelően.

 • A kis méretnek és az elülső hozzáférésnek köszönhetően bármely konyhához illeszkedik

  A konyha mérete nem mérvadó: ez a készülék még a legkisebb helyen is elfér, emellett a használata kifejezetten kényelmes, mivel Ön elölről tud hozzáférni a vízhez és a hulladéktartályhoz. Semmi sem áll az élvezet útjába!

 • Az intuitív felhasználói felületen keresztül egyszerűen kezelhető a készülék

  A nagy gombokkal rendelkező, egyszerű és intuitív felhasználói felület segít a készülékkel való kommunikáció megkönnyítésében, és a LED jelzőfények világos visszajelzést adnak arról, hogy éppen mi történik.

 • Külső tejtartóval, mely könnyen tisztítható és tárolható

  A külső tejtartónak köszönhetően az ízlésének megfelelő tejjel élvezheti a krémes cappuccinót. Csatlakoztassa le könnyedén a gépről, és tegye be a hűtőszekrénybe a hosszan tartó frissesség érdekében. A mindenfajta tejjel elkészíthető cappuccino még sosem volt ennyire egyszerű.

 • Távolítsa el a tejmaradványokat az alapos MILK CLEAN (Tejtisztító) funkció segítségével

  Garantált, magas higiéniai szint az Ön és a családja számára az alapos MILK CLEAN (Tejtisztító) funkciónak köszönhetően. Másodpercek alatt eltűnik az összes tejmaradvány a gépéből, így Ön nyugodtan élvezheti a cappuccinóját.

 • Kivehető központi egység a magas higiéniai szint érdekében

  A központi egység minden szuperautomata kávéfőző lelke, ezért hetente meg kell tisztítani. A központi egység oldalról könnyedén hozzáférhető és egyetlen pattintással eltávolítható, így egyszerűen el lehet mosni a csap alatt.

 • Automatikus tisztítási ciklus program

  Ezt az eszpresszó kávéfőzőt úgy tervezték, hogy az a bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: