3000 series Automata eszpresszó kávéfőző

2-féle kávé főzésére képes, Klasszikus tejhabosító, fekete, 5 lépésben állítható daráló HD8821/09 Hasonló termékek
 • Kedvenc kávéja mindig csupán egyetlen gombnyomásra

  3000 series

  Automata eszpresszó kávéfőző

  HD8821/09 Hasonló termékek

  Elkészítheti a tökéletes eszpresszót, a 100% kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően a kávészemek túlmelegítése nélkül nyerheti ki a maximális ízt minden egyes kávészemből. A klasszikus tejhabosítónak köszönhetően a forró tejhabot ízlésének megfelelően készítheti el. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kedvenc kávéja mindig csupán egyetlen gombnyomásra

Egyedülálló, 100% kerámia őrlőbetétekkel a tökéletes ízhatásért

 • Friss szemes kávéból készült eszpresszó egyetlen gomb megnyomásával

  A végeredmény egy tökéletesen lefőzött kávé - vagy akár egyszerre kettő is - mely azonnal csészéjébe csorog, s a frissen őrölt kávészemekből egyetlen gomb megnyomásával néhány másodperc alatt elkészül.

 • Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval

  A Klasszikus tejhabosító, melyet a baristák pannarellónak is neveznek, gőzt bocsát ki, melynek révén könnyedén készíthet lágy habot cappuccinójához. Engedje szabadjára az Önben rejlő baristát és készítsen ízletes tejkülönlegességeket hagyományos módon!

 • Tökéletes ízhatás a 100% kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően

  A 100% kerámia őrlőbetétek kialakításuknak köszönhetően nem melegítik túl a kávészemeket, így Ön örökre búcsút mondhat az odaégett kávé ízének. A kerámia alapanyag emellett hosszan tartó teljesítményt és csendes működést biztosít.

 • Állítható őrlési beállítás a kívánt ízhatáshoz

  Az őrlőbetéteket 5 különböző szemcseméretre lehet beállítani. A gazdag aromájú eszpresszókhoz javasolt legfinomabb őrléstől kezdve egészen az enyhébb hangsúlyú kávéknak megfelelő durvább őrlésig választhat, minden esetben az Ön által előnyben részesített ízvilágnak megfelelően.

 • Állítson be személyre szabott kávéhosszúságot a Memória funkciónak köszönhetően

  Minden alkalommal a személyes ízlésének megfelelő, tökéletesen főzött kávét kapja, köszönhetően a memória funkciónak, melynek segítségével ízlésének megfelelően állíthatja be és mentheti el a bögréjében lévő kávé hosszúságát és erősségét. Élvezze kedvenc csészéjében egy kitűnő kávé élményét, mindezt egyetlen gomb megnyomásával.

 • Az intuitív felhasználói felületen keresztül egyszerűen kezelhető a készülék

  A nagy gombokkal rendelkező, egyszerű és intelligens felhasználói felület segít a készülékkel való kommunikáció megkönnyítésében és a legjobb teljesítmény elérésében.

 • Illeszkedik a csészéjéhez az állítható kávékifolyónak köszönhetően

  Nem számít kedvenc pohara vagy csészéje mérete - a kávékifolyó egyetlen mozdulattal úgy igazodik hozzá, hogy közben minden aroma megőrződik és kávéja is tökéletesen forró marad a csészében. A kávékifolyó legmagasabbra állítható szintje alá még egy 15 cm-es latte macchiato pohár is befér.

 • Élvezet - bosszankodás nélkül: nagy kapacitás és praktikus kialakítás

  Élvezze a nagyobb helyet, valamint azt, hogy a nagy kapacitású, rendkívül praktikus kialakítású kávészem-, víz- és hulladéktartályok sokkal tovább bírják a következő feltöltésig. Ez az intelligens, teljesen automata kávéfőző maximális kényelmet, csúcsminőségű teljesítményt és nagy kapacitást nyújt Önnek (az 1,8 l-es víztartálynak, a 250 g-os kávészemtartálynak és az akár 15 adagos kapacitású hulladéktartálynak köszönhetően).

 • Egyszerű tisztítás a teljesen kivehető központi egységnek köszönhetően

  A központi egység minden automata kávéfőző lelke, ezért hetente meg kell tisztítani. A központi egység oldalról könnyedén hozzáférhető és egyetlen pattintással eltávolítható, így egyszerűen el lehet mosni a csap alatt.

 • Automatikus tisztítási ciklus és vízkőmentesítő program

  Ezt a kávéfőzőt úgy tervezték meg, hogy bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz. A LED-világítással ellátott felhasználói felület időben figyelmezteti Önt, ha eljön a vízkőmentesítés ideje, így meghosszabbítja készüléke élettartamát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: