Kávégépek
Szuper-automatikus eszpresszógépek
Automata eszpresszó kávéfőző

3000 series Automata eszpresszó kávéfőző

3-féle kávé főzésére képes, Klasszikus tejhabosító, fekete HD8827/09 Hasonló termékek
 • Nagyszerű kávé friss kávészemekből – egyetlen gombnyomással

  3000 series

  Automata eszpresszó kávéfőző

  HD8827/09 Hasonló termékek

  A Philips 3000 sorozatú CMF kompakt formába zárt nagy kapacitásának köszönhetően a friss kávészemekből egyetlen gombnyomással elkészítheti az eszpresszót és a kávét. A klasszikus tejhabosító révén pillanatok alatt kiváló cappuccinót készíthet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nagyszerű kávé friss kávészemekből – egyetlen gombnyomással

Nagy teljesítmény kompakt méretben

 • Forró eszpresszó és kávé egy gombnyomásra

  A végeredmény egy tökéletesen lefőzött eszpresszó és kávé, mely azonnal csészéjébe csorog a frissen őrölt kávészemekből. Csak helyezzen egy csészét a kifolyócső alá, nyomja meg a gombot, és várjon néhány másodpercet. Két csésze kávét is lefőzhet egyszerre a 2x funkció segítségével.

 • Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval

  A Klasszikus tejhabosító, melyet a baristák pannarellónak is neveznek, gőzt bocsát ki, melynek révén könnyedén készíthet lágy habot cappuccinójához. Engedje szabadjára az Önben rejlő baristát és készítsen ízletes tejkülönlegességeket hagyományos módon!

 • Masszív, kerámia őrlőköves őrlőbetétek a hosszan tartó minőség érdekében

  A kerámia alapanyag emellett hosszan tartó teljesítményt és csendes működést biztosít, miközben nem megy tönkre. Ez azt jelenti, hogy a kávéját az első alkalomtól kezdve mindig ugyanúgy őrli, ezáltal a legjobbat hozza ki a kávészemekből több mint 15 000 csésze kávé erejéig.

 • Forró kávé az első csészéből a gyors fűtésű vízmelegítővel

  Búcsúzzon el örökre a langyos kávétól. A gyors fűtésű vízmelegítő pillanatok alatt forró kávét és cappuccinót biztosít a családja számára már az első csészétől kezdve.

 • Az AROMA PLUS (Aroma Plusz) funkciónak köszönhetően erősebb aromát érhet el

  Erősebb kávéhoz lenne kedve? Csak nyomja meg az Aroma Plusz gombot, és pillanatok alatt élvezheti az erősebb eszpresszót, kávét vagy cappuccinót. A készülék megnöveli az őrölt kávé mennyiségét, így egy ütősebb, ízletes kávéban lesz része.

 • Mentse el a kedvenc kávéhosszúságát a MEMO (Memória) funkció segítségével

  A memória funkció révén – mely lehetővé teszi, hogy beállítsa és elmentse a csészéjéhez illő kávé és cappuccino hosszúságát – mindig az Ön személyes ízlésének megfelelő, tökéletes csésze kávét főzhet. Ennek a funkciónak köszönhetően a készülék pontosan tudni fogja, hogy Ön hogyan szereti a kávét és a cappuccinót.

 • Állítható őrlési beállítás a különféle ízlésekhez

  Az őrlőbetéteket 5 különböző szintű finomságra lehet beállítani. A gazdag aromájú eszpresszókhoz javasolt legfinomabb őrléstől kezdve egészen a lágyabb kávéknak megfelelő durvább őrlésig választhat, minden esetben az Ön által előnyben részesített ízvilágnak megfelelően.

 • Nagy teljesítmény kompakt kialakításban

  Élvezze a nagyobb helyet, valamint azt, hogy a nagy kapacitású, rendkívül praktikus kialakítású kávészem-, víz- és hulladéktartályok sokkal tovább bírják a következő feltöltésig. Ez az intelligens, szuperautomata kávéfőző maximális kényelmet, csúcsminőségű teljesítményt és nagy kapacitást nyújt önnek (az 1,8 l-es víztartálynak, a 250 g-os kávészemtartálynak és az akár 15 adagos kapacitású hulladéktartálynak köszönhetően).

 • Illeszkedik a csészéjéhez az állítható kávékifolyónak köszönhetően

  Nem számít kedvenc pohara vagy csészéje mérete - a kávékifolyó egyetlen mozdulattal úgy igazodik hozzá, hogy közben minden aroma megőrződik és kávéja is tökéletesen forró marad a csészében. A kávékifolyó legmagasabbra állítható szintje alá még egy 15 cm-es latte macchiato pohár is befér.

 • Az intuitív felhasználói felületen keresztül egyszerűen kezelhető a készülék

  A nagy gombokkal rendelkező, egyszerű és intuitív felhasználói felület segít a készülékkel való kommunikáció megkönnyítésében, és a LED jelzőfények világos visszajelzést adnak arról, hogy éppen mi történik.

 • Kivehető központi egység a magas higiéniai szint érdekében

  A központi egység minden szuperautomata kávéfőző lelke, ezért hetente meg kell tisztítani. A központi egység oldalról könnyedén hozzáférhető és egyetlen pattintással eltávolítható, így egyszerűen el lehet mosni a csap alatt.

 • Automatikus tisztítási ciklus és vízkőmentesítő program

  Ezt a kávéfőzőt úgy tervezték meg, hogy bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz. A LED-világítással ellátott felhasználói felület időben figyelmezteti Önt, ha eljön a vízkőmentesítés ideje, így meghosszabbítja készüléke élettartamát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: