Mikro jukebox

  Mikro jukebox

  Az én zeném, az én utam

  Élvezze kedvenc MP3 vagy WMA zenéit a könnyen használható GoGear Micro zenegép HDD084 készülékkel. Olyan kicsi, hogy egy hitelkártya mögött is elrejtheti! Találja meg zenéit gyorsan a Superscroll navigálással, és készítsen könnyedén hangfelvételt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Az én zeném, az én utam

A legjobban használható hordozható zenegép

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A hangfelvételhez lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – de akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Kicsi és hordható - mindössze 45 gramm

  Kicsi és hordható - mindössze 45 gramm
 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhat meg dalokat

  A kettős akció gomb segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével is lejátszandó számok között, vagy ha nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt számra juttatja.

 • SuperPlay™, a zavar nélküli könnyen kezelhető lejátszás

  A SuperPlay™ segítségével a zenehallgatás gyorsan indítható, anélkül, hogy előbb lejátszási listák vagy adott szám kiválasztásával kellene bajlódnia. Minden a főmappákban lévő (ilyen az Előadó vagy Albumok mappa) műsorszámot meghallgathat úgy, ha egyszerűen kijelöli a kategóriát és megnyomja a lejátszás gombot. A zenegép a kategóriában található sorrend alapján játssza le a számokat. A SuperPlay™ funkciót kombinálhatja a Véletlen sorrendű és Ismétlés funkciókkal, így fokozva a zenei élményt.

 • Frissíthető firmware

  Legyen mindig naprakész a Philips legújabb firmware-frissítéseivel. Folyamatosan hozzáférhet javításokhoz, új funkciókhoz és médiaformátumokhoz, ezáltal folyamatosan a legjobb tapasztalatokat szerezve e Philips termékekről. A Philips on-line vevőszolgálat rendelkezésére bocsátja az automatikus és aktuális frissítéseket e-mailben. Töltse le a legújabb frissítéseket a www.philips.com/support webhelyről, és frissítse lejátszóját a legújabb firmware-rel.

Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • Az FM rádió nem minden térségben kapható. Az FM rádió az európai változatoknál jelenleg nem kapható.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: