Jukebox

  Jukebox

  Kedvenc zenéim az útra

  Szeretné magával vinni zenéit és adatait? A hdd120 óriási 20 GB kapacitásával és közvetlen MP3 felvételek készítési lehetőségével 10 órányi WMA és MP3 zene lejátszás élményét nyújtja, mindezt formás és karcsú kivitelben. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kedvenc zenéim az útra

közvetlen MP3 felvétel

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhat meg dalokat

  A kettős akció gomb segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével is lejátszandó számok között, vagy ha nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt számra juttatja.

 • Készítsen hangjegyzetet MP3-ban

  Énekeljen, diktáljon, rögzítse jegyzeteit közvetlenül MP3 formátumba a beépített mikrofon segítségével

 • Rögzítsen közvetlenül MP3-ba analóg és digitális bemenetről egyaránt

  Rögzítsen közvetlenül MP3-ba analóg és digitális bemeneten keresztül valós idejű MP3 fájlokat (számítógép nem szükséges).

 • USB háttértár az adatok tárolására és szállítására

  Az USB-háttértáreszközök lehetőséget adnak a fájlok kényelmes mentésére, archiválására és szállítására. Az eszközök USB-kapcsolattal csatlakoznak a számítógéphez, és semmilyen speciális szoftver telepítését nem igénylik (csak a Windows 98 és a Me rendszerhez szükséges eszközmeghajtó). Az eszköz eltávolítható lemezként automatikusan megjelenik a Windows Intézőben, így egyszerűen foghat meg és helyezhet át fájlokat az eszközről és az eszközre.

Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: