Ébresztőfény

  Kezdje kellemesen a napot!

  Az Ébresztőfénnyel könnyű és természetes az ébredés, akárcsak egy vidám nyári reggelen. A Philips 100 éves világítástechnikai tapasztalatán alapuló Ébresztőfény bizonyítottan kedvező élettani hatással rendelkezik. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kezdje kellemesen a napot!

A fény, amely természetes módon ébreszti

 • A fokozatosan erősödő fény pozitívan hat az energiahormonokra

  A fokozatosan erősödő fény pozitívan hat az energiahormonokra

  A fény fokozatosan erősödik a beállított ébresztési időpontot megelőző 30 perc folyamán. A szem érzékeli a fényt, és ez pozitívan hat az energiahormonokra, felkészíti a testet az ébredésre. Az ébredés ezáltal kellemesebbé válik.

 • Akár 400 Lux fényintenzitás, amely tökéletes megoldás a természetes ébredéshez és az olvasáshoz

  Akár 400 Lux fényintenzitás, amely tökéletes megoldás a természetes ébredéshez és az olvasáshoz

  Az Ébresztőfény (HF 3461) akár 400 Lux fényintenzitást is képes biztosítani. Klinikailag bizonyított, hogy megközelítőleg 250 Lux fényintenzitásra van szükség ahhoz, hogy a fény energiahormonokra gyakorolt hatásának köszönhetően energiával tele ébredésekben legyen részünk. Olvasáshoz 300-400 Lux fényerőre van szükség.

 • Három természetet idéző hang vagy kellemes hangjelzés

  Három természetet idéző hang vagy kellemes hangjelzés

  A beállított ébresztési időpontban megszólal egy természetet idéző hang, vagy - beállítástól függően - egy kellemes hangjelzés. Eleinte halk, majd másfél perc alatt eléri a kiválasztott hangerőt. Három természetet idéző hang közül választhat: reggeli madarak az erdőben, hullámverés a parton, illetve egy béka és egy kacsa hangjai egy kis tavon. A fokozatosan erősödő hang kellemessé és hangulatossá teszi az ébredést, nem kell többé fülsüketítő ébresztésektől tartania. Mire az ébresztés hangereje eléri a kiválasztott szintet, már nem lesz nehéz felkelni az ágyból.

 • Digitális FM rádió

  Digitális FM rádió

  A beépített digitális FM rádió lehetővé teszi, hogy mindennap kedvenc dalaira vagy hírállomására ébredjen. Egyszerűen válassza ki kedvenc rádióállomását, és a beállított ébresztési időpontban már hallgathatja is, eleinte halkan, majd fokozatosan erősödve, amíg 90 másodperc alatt eléri a kiválasztott hangerőt.

 • A gyógyászati eszközökre vonatkozó irányelveknek (MDD) megfelelő

  A gyógyászati eszközökre vonatkozó irányelveknek (MDD) megfelelő

  Az orvostechnikai eszközökre vonatkozó irányelvek (MDD) tanúsítványa szerint az eszköz egészségügyi hatása bizonyított.

 • 100 év tapasztalata a világítástechnika területén

  A Philips világvezető szerepet tölt be a világítástechnika területén. A több mint 100 éves tapasztalatnak köszönhetően a Philips igazi szakértővé vált, így jól ismeri a fény hatásait az emberi testre. Az ébresztőfény magában rejti mindezt a szaktudást, a modern technológiát ötvözi a könnyű kezelhetőséggel - biztos lehet benne, hogy gondoskodik jó közérzetéről.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: